• De expert mét 30 jaar ervaring
  • Binnen 24 uur een rapportage
  • Snelle planning en uitvoering

Bouwinspecteur in Rotterdam

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde adviseur die voor u een onafhankelijke bouwkundige keuring in Rotterdam of omgeving kan uitvoeren? Bent u bijvoorbeeld bezig met de aankoop of verkoop van een bedrijfspand, huis of appartement? Dan doet u er goed aan om bouwinspecteur Bouw Advies van der Steuijt (BAS) een bouwkundig rapport in Rotterdam voor u op te laten stellen.

Een bouwinspecteur geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning en voorkomt dat u voor verrassingen komt te staan. Ook geeft het bouwkundig rapport inzicht in achterstallig onderhoud van externe gevels, schilderwerk en daken en binnenshuis heeft u meer inzicht in de staat van installaties en kruipruimtes tot plafonds en sanitair. BAS laat u echt inzien waar u bouwkundig en bouwtechnisch mee te maken heeft.

Diensten van Bouw Advies van der Steuijt

Bouw Advies van de Steuijt is een bedrijf dat verschillende werkzaamheden uitvoert. BAS kan bedrijven voorzien van een bouwkundige rapportage, kosten berekenen voor het onderhoud van een pand, een Meerjaren Onderhouds Plan (MJOP) voor 10, 15 of 20 jaar maken voor een object en schouwrapportages opstellen die het effect van een sloop, bemaling (grondwateronttrekking) of bouw op de omgeving weergeven. BAS kan ook ondersteuning bieden aan opdrachtgevers of aannemers om te checken of alle werkzaamheden – inclusief meerwerk en minderwerk – op de juiste manier worden uitgevoerd. Dit kan plaatsvinden tijdens de voorschouw en/of de oplevering.

BAS vult zijn rol als bouwinspecteur in Rotterdam op verschillende wijzen en op meerdere vlakken in. Een bouwkundige rapportage voor een bouwbesluit in Rotterdam of omgeving bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Begeleiding
  • Controle
  • Bemiddeling
  • Keuring
  • Calculatie

Op basis van bovengenoemde stappen en diensten geeft BAS u een bouwkundig advies.

Waarom een bouwinspecteur in Rotterdam inschakelen?

De voordelen van een bouwinspecteur een bouwkundige of bouwtechnische keuring van uw object in Rotterdam laten maken, weegt ruim tegen de kosten op. Wanneer u bijvoorbeeld verkoper bent, kunt u dit bouwkundig rapport gebruiken om de kwaliteit van uw object aan te tonen en onzekerheden bij kopers weg te nemen. Tevens voldoet u met het overhandigen van een bouwkundige rapportage voor een groot deel aan uw wettelijke meldingsplicht.

Wanneer u (potentieel) koper bent, kunt u dit eventuele bouwkundige rapport gebruiken om uw (directe en toekomstige) kosten in te schatten. Het is ook een sterk onderhandelingsmiddel naar de verkoper. U weet wat er mankeert aan het huis en dit zijn extra kosten! Wees dus goed voorbereid en ken uw object van binnen naar buiten.

Neem gerust vrijblijvend contact op!

Wilt u zeker zijn van de staat van het object dat u koopt of verkoopt? Laat bouwinspecteur BAS in Rotterdam uw bouwkundig rapport verzorgen. U kunt Michel van der Steuijt bereiken op 06-450 22 536 of via de website www.bavds.nl benaderen. Neem gerust contact op als u interesse heeft of nog met vragen zit!

Contact

Stel gemakkelijk en snel uw vraag

ContactgegevensBouw advies van der Stueijt

– De expert mét 30 jaar ervaring
– Binnen 24 uur rapportage
– Snelle planning en uitvoering


Vraag offerte aan
Call Now Button