• De expert mét 30 jaar ervaring
  • Binnen 24 uur een rapportage
  • Snelle planning en uitvoering

Bouwtechnische keuring

Vanaf € 299,-

 

Vraag offerte aan

Wilt u een woning of pand verkopen, of juist kopen? Dan is het verstandig om daar een bouwtechnische keuring in Rotterdam van uit te laten voeren. Voor bouwkundig advies bent u bij Bouw Advies van der Steuijt aan het juiste adres! Wij zijn een bouwkundig adviesbureau nabij Rotterdam en zeer gespecialiseerd in het verrichten van bouwtechnische keuringen. Op basis van de keuring wordt door ons een uitgebreid rapport opgesteld, met daarin een onafhankelijke en visuele keuring van het pand dat wij voor u gekeurd hebben. Dat rapport levert u als verkoper of als koper diverse voordelen op. U bent dan namelijk precies op de hoogte van alle bouwtechnische aspecten van uw pand. Ook geven wij een beeld van de kosten die gemaakt dienen te worden om eventuele mankementen te laten repareren. Bij de bouwtechnische keuring in Rotterdam wordt zowel de binnen- als buitenkant gecontroleerd, om zo een compleet beeld te kunnen verschaffen. Zo kijken we naar gevels en dakwerken, maar ook naar installaties en sanitaire voorzieningen. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Dan kunt u geheel vrijblijvend bellen naar 06-45022536 om verder te informeren!

Waarom voor Bouw Advies van der Steuijt kiezen?

Bouw Advies van der Steuijt is een zeer ervaren bouwkundig adviesbureau in Rotterdam. Dat betekent dat wij een piekfijn en professioneel bouwtechnische keuring in Rottedam verzorgen. Waarom voor ons kiezen?

  • De expert mét 30 jaar ervaring
  • Binnen 24 uur een rapportage
  • Ook Engelse rapportages
  • Snelle planning en uitvoering
  • Een bouwtechnische keuring al vanaf €299,-

Wat kunnen we als bouwkundig adviesbureau in Rotterdam voor u betekenen?

Bouw Advies van der Steuijt is een bouwkundig adviesbureau nabij Rotterdam (gevestigd in Delft). Wij kunnen u met diverse bouwtechnische diensten van dienst zijn. In het bijzonder zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van een bouwtechnische keuring in Rotterdam of omgeving. Ook maken we Meerjaren Onderhoudsplannen, die het onderhoud voor de komende 10 tot 20 jaar kunnen uitstippelen.

Verder controleren we uitgevoerde werkzaamheden in de nieuwbouw, of bij renovatiewerkzaamheden. We stellen schouwrapportages op en staan VvE’s bij om hen te ontzorgen bij het technisch beheer van complexen.

De voordelen van een bouwkundige rapportage

Als u als verkoper over een bouwkundig rapport naar aanleiding van een bouwtechnische keuring in Rotterdam beschikt kunt u uw pand makkelijker kwijtraken. Doordat u precies weet wat de staat van doen is kunt u onzekerheden bij potentiële kopers wegnemen. Ook kunt u het rapport gebruiken om aan uw wettelijke meldingsplicht te kunnen voldoen.

Aan de andere kant levert een dergelijke rapportage een koper ook voordelen op. Doordat de toestand van een pand bekend is, is ook bekend welke mogelijke kosten door de koper gemaakt zouden moeten worden om het pand volledig op te knappen. Die informatie kan tijdens de onderhandelingen in uw voordeel gebruikt worden.

Ja, ik wil een bouwtechnische keuring in Rotterdam!

Wilt u meer informatie over de bouwtechnische keuring in Rotterdam? Of wilt u een offerte aanvragen voor een indruk van de bouwtechnische keuring kosten? Bel ons dan geheel vrijblijvend op 06-45022536 of neem contact op via het online contactformulier.

Contact

Stel gemakkelijk en snel uw vraag

ContactgegevensBouw advies van der Stueijt

– De expert mét 30 jaar ervaring
– Binnen 24 uur rapportage
– Snelle planning en uitvoering


Vraag offerte aan
Call Now Button