• De expert mét 30 jaar ervaring
 • Binnen 24 uur een rapportage
 • Snelle planning en uitvoering

Bouwkundig adviesbureau Den Haag

Overweegt u een huis, appartement of bedrijfspand te kopen en wilt u hulp inschakelen van een bouwkundig adviesbureau in Den Haag? Verstandige keuze! Bij het kopen van onroerend goed zoals een huis, appartement of bedrijfspand komt nogal wat om de hoek kijken. Hierbij mag ‘het goede gevoel’ niet mag ontbreken. U koopt alleen wellicht niet geregeld een nieuw object. Daarom is het verstandig om u te laten adviseren door de specialisten op het gebied van bouwadvies. Om te voorkomen dat u de fout in gaat kunt u onze hulp in schakelen.

Uw specialist in onderhoud, renovatie en nieuwbouw

OFFERTE AANVRAGEN

Complete ontzorging door het bouwkundige adviesbureau

BAS is er voor u als huiseigenaar, vastgoedbeheer, makelaar, etc. Of het nu gaat om het plaatsen van een schuur of het renoveren van een enkele woning of van hele vastgoedcomplexen. BAS helpt met bijvoorbeeld een bouwkundig advies in Den Haag en neemt de leiding. Wij doen aan de begeleiding van particulieren en VvE beheerders bij de planning en uitvoering van achterstallig onderhoud, bemiddeling tussen particulieren en aannemers, de controle van werkzaamheden en aandachtspunten bij de oplevering van nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Daarnaast voorzien wij u van een bouwkundige keuring bij de aankoop en verkoop van vastgoed. BAS verzekert u van een passend bouwadvies in deze regio.

Voorkomt verrassingen achteraf

De bouwkundige staat van een huis, appartement of bedrijfspand is belangrijk. Echter is het voor u heel lastig om te beoordelen in welke staat het object is. Zonder bouwkundige keuring is het een kwestie van hopen, gissen en aannemen. Dat is natuurlijk niet wat u wilt! U wenst zekerheid. We zetten de voordelen van de dienstverlening van dit bouwkundig adviesbureau in de regio Den Haag voor u op een rij:

 1. U krijgt meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat
 2. Geen verrassingen achteraf
 3. Geeft inzicht in achterstallig onderhoud, daken en schilderwerk
 4. U weet precies waar u bouwkundig én bouwtechnisch mee te maken heeft
 5. Toont de kwaliteit van het object aan
 6. Haalt eventuele twijfels bij de koper weg
Wat doet een bouwkundig adviesbureau?

Een bouwkundig adviesbureau voert een onafhankelijke inspectie uit naar de bouwkundige staat van een woning of pand. Deze inspectie wordt in een rapportage vastgelegd. Het rapport kan ter ondersteuning dienen tijdens het kopen of verkopen van de woning. Ook geeft het inzicht in de kwaliteit daarvan en toont het aan welke delen onderhoud behoeven. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte .

Waar heb ik een bouwkundige keuring voor nodig?

Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen kan de bouwkundige keuring voor ondersteuning van de kwaliteit daarvan zorgen. Ook geeft het aan welke delen onderhoud behoeven. Daarmee kan het rapport gebruikt worden voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Ook kan met de keuring de energielabel van een pand bepaald worden of inspecties van vochtproblemen, vloeren en daken onderzocht worden. Advies nodig? Vraag dan een offerte aan.

Waar kan ik een bouwkundig adviesbureau voor inschakelen?

Als bouwkundig adviesbureau biedt Bouw Advies van der Steuijt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor begeleiding tijdens het bouwen, controle van werkzaamheden, bemiddeling, de keuring van panden of huizen en de calculatie van kosten. Met onze adviezen weet ik meer over de bouwkundige staat van een pand of woning. Vraag gerust een offerte aan voor een kostenindicatie van onze dienstverlening.

Wat zijn de voordelen van bouwkundig advies?

Een bouwkundig adviesbureau stelt een rapportage op naar aanleiding van een keuring van een woning of pand. Dit rapport kan gebruikt worden bij de aankoop of verkoop van een woning of ter inspectie voor herstel of onderhoud. Het rapport kan als nulmeting gebruikt worden of voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Meer weten of een offerte ontvangen? Vraag het ons gerust.

Kwaliteit, snelheid, eerlijkheid en oprechtheid

BAS is een bouwkundig adviesbureau nabij Den Haag met ruim 30 jaar actieve ervaring in bestaande bouw, renovatie, onderhoud, kleinschalige nieuwbouw en begeleiding van bouwprocessen. BAS staat voor kwaliteit, snelheid, eerlijkheid en openheid. Daarnaast kan BAS bemiddelen tussen onder andere bewoners, huiseigenaren en aannemers bij grote en kleine verbouw- en/of nieuwbouwprojecten.

Kortom: BAS zorgt voor een betrouwbare ondersteuning bij uw toekomstige project. BAS doorziet bouwkundige problemen en draagt bouwkundige oplossingen aan.
OFFERTE AANVRAGEN

Van inspecties tot aan energielabel afgifte

U kunt bij bouwkundig adviesbureau BAS nabij Den Haag terecht voor de volgende diensten:

 • Bouwkundige inspecties met hersteladvies
 • Bouwkundig onderzoek bij aankoop en verkoop van woning of onroerend goed
 • Oplevering en controles van onderhoud of nieuw- en verbouwobjecten
 • Vochtprobleeminspecties
 • Calculaties van onderhoud aan objecten ten behoeve van offertes
 • Vloer- en of dakinspecties
 • Asbest inventarisatie
 • Energielabel afgifte
 • Bouwkundige vooropname of nulmeting
 • Meerjaren Onderhouds Planning (MJOP)

Wij gaan voor u als bouwinspecteur graag een stapje verder dan een ander

Kies voor bouwadvies in Den Haag!

Wilt u zekerheid bij de aankoop van een nieuw huis, appartement of een bedrijfspand? Het zou immers vervelend zijn om voor vervelende verrassingen te komen staan. Vraag bouwkundig adviesbureau BAS om een bouwadvies in Den Haag. Dan weet u altijd wat u koopt of verkoopt en dat versterkt uw onderhandelingspositie aanzienlijk. U toont de kwaliteit van het object aan en haalt eventuele twijfels weg bij de koper. U kiest voor zekerheid!

Wees verstandig en neem vrijblijvend contact op met Michel van der Steuijt door te bellen naar 06-450 22 536 of bezoek de website www.bavds.nl en vul het contactformulier in. Ook wanneer u een vraag heeft kunt u gerust contact opnemen. De medewerkers staan te allen tijde voor u klaar.

Contact

Stel gemakkelijk en snel uw vraag

ContactgegevensBouw advies van der Stueijt

– De expert mét 30 jaar ervaring
– Binnen 24 uur rapportage
– Snelle planning en uitvoering


Vraag offerte aan
Call Now Button