• De expert mét 30 jaar ervaring
  • Binnen 24 uur een rapportage
  • Snelle planning en uitvoering

Wilt u een bouwkundig onderzoek in Den Haag?

Voor een bouwkundig onderzoek in Den Haag bent u bij Bouw Advies van der Steuijt (BAS) geheel aan het juiste adres. Overweegt u een nieuw kantoor, appartement of een huis te kopen? Dan kijkt u voornamelijk naar wat u ‘ziet’ aan de buitenkant. Veel mensen maken op basis van deze waarnemingen de keuze om een pand wel of niet te kopen. Maar met de hulp van onze bouwkeuring leert u het pand van binnen naar buiten kennen. Zo weet u exact wat u koopt én waar eventuele extra kosten in gaan zitten. Als uw bouwkundig inspecteur in Den Haag helpen wij u in het geven van inzicht in wat u nu precies gaat kopen. U krijgt van ons het gehele bouwkundige onderzoek netjes uitgewerkt in een bouwkundig rapport. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan! Wist u bijvoorbeeld al dat wij bij onze bouwkeuring ook kijken of er specialistisch onderzoek nodig is naar bijvoorbeeld asbest, boktor of houtworm? U voorkomt met ons rapport een hoop narigheid. Wel zo verstandig!

Wat zijn de voordelen van een bouwkundig onderzoek?

Bent u benieuwd naar wat nu precies de voordelen zijn van een bouwkundig onderzoek in Den Haag? Wij leggen het u graag uit. Wij zijn uw bouwkundig inspecteur wanneer u bijvoorbeeld huiseigenaar, vastgoedbeheerder of makelaar bent. Het maakt niet uit of u nu een schuur wil plaatsen, een woning wil renoveren of complete vastgoedcomplexen: BAS helpt en neemt de leiding. Zowel bij particulieren als bij VvE beheer helpen wij bij de planning én de uitvoering van achterstallig onderhoud. Tevens controleren wij op werkzaamheden van aannemers. Hierbij houden wij de aandachtspunten bij de oplevering van een nieuwbouw- of renovatieproject nauwlettend in de gaten. Ook dienen wij als bemiddelaar tussen bijvoorbeeld u als particulier en een aannemer. Tot slot kunnen wij u voorzien van een bouwkundig onderzoek bij de aankoop- of verkoop van uw vastgoed. Met de hulp van BAS kunt u rekenen op een bouwkundig onderzoek in Den Haag van hoge kwaliteit!

Wat u van ons bouwkundig onderzoek in Den Haag kunt verwachten

Als bouwkundig inspecteur in Den Haag helpen wij u graag verder op diverse vlakken. Zo geven wij niet alleen advies, wij begeleiden u ook; bijvoorbeeld bij de planning en het uitvoeren van achterstallig onderhoud. U krijgt van ons een visuele inspectie met bijbehorende calculatie en een meerjarenplanning. Deze is voorzien van een uitgebreide rapportage inclusief foto’s. Naast de begeleiding zijn wij ook uw waakhond. Op basis van een lijst met aandachtspunten, het proces verbaal, controleren wij de uitgevoerde werkzaamheden bij de oplevering van een nieuwbouw- en renovatieproject. Met ons bouwkundig onderzoek in Den Haag weten wij direct of er eventuele herstel- of vervangingswerkzaamheden gepleegd moeten worden door de aannemer. Ook wanneer u graag bemiddeling wenst als particulier met bijvoorbeeld een makelaar, een belegger of een aannemer helpen wij u graag verder. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze voor een aannemer. Bijvoorbeeld door te kijken of deze wel aan de gestelde normen voldoet! U kunt binnen onze bouwkeuring ook verwachten dat wij woningen voor banken, verzekeringskantoren en makelaarskantoren keuren ten behoeve van de NHG. Dit doen wij ook bij de aankoop- en verkoop van vastgoed, zowel particulier als commercieel. Tot slot maken wij een calculatie voor het onderhoud aan woningen, objecten en percelen voor aannemers. Dit ten behoeve van offertes!

Ik wil een bouwkundig onderzoek in Den Haag!

Wilt u een bouwkundig onderzoek in Den Haag uitgevoerd door BAS? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Contact

Stel gemakkelijk en snel uw vraag

ContactgegevensBouw advies van der Stueijt

– De expert mét 30 jaar ervaring
– Binnen 24 uur rapportage
– Snelle planning en uitvoering


Vraag offerte aan
Call Now Button