• De expert mét 30 jaar ervaring
 • Binnen 24 uur een rapportage
 • Snelle planning en uitvoering

Bouwkundig rapport

Gaat u een huis of een bedrijfspand kopen of verkopen in bijvoorbeeld Rotterdam? Dan is een bouwkundig rapport altijd een slimme zet. Wanneer u verkoper bent, kunt u dit rapport gebruiken om de kwaliteit van uw object aan te tonen en onzekerheden bij kopers weg te nemen. Tevens voldoet u met het overhandigen van een bouwkundige rapportage voor een groot deel aan uw wettelijke meldingsplicht. Een bouwinspecteur geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning en voorkomt dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. Ook geeft het bouwkundig rapport inzicht in achterstallig onderhoud van gevels, schilderwerk en daken. BAS laat u echt inzien waar u bouwkundig en bouwtechnisch mee te maken heeft. Dit bouwkundig adviesbureau helpt u verder. Een complete dienstverlening van A tot Z.

Schakel vandaag nog de deskundige hulp in voor het opstellen van een bouwkundig rapport of vraag een vrijblijvende offerte aan! Heeft u vragen? Vul het contactformulier in.

Een bouwkundig rapport laten opstellen

Maar hoe gaat het opstellen van een bouwkundig rapport eigenlijk te werk? En wat vindt u hier in terug? Een bouwkundige keuring is de eerste stap. Tijdens de bouwkundige keuring die leidt tot het opstellen van een bouwkundig rapport krijgt u direct al een indruk van bovengenoemde zaken. Een voordeel van Bouw Advies van der Steuijt? Het uiteindelijke bouwkundige keuringsrapport ontvangt u binnen maximaal 48 uur na de keuring per post en/of mail. Het eindresultaat geeft u inzicht in de staat van uw woning en een kostenraming voor de direct noodzakelijke kosten en de te verwachten kosten binnen 1 tot 5 jaar. Een bouwkundig rapport bevat onder andere;

 • Samenvatting van de kostenraming
 • Overzicht van de beoordeling van bouwdelen
 • Uitgebreide gedetailleerde informatie over geconstateerde gebreken
 • Kostenberamingen voor directe kosten, termijnkosten voor tot 5 jaar en verbeterkosten
 • Bijlage voor de Nationale Hypotheek Garantie

Of u nu koper of verkoper bent; met onze bouwtechnische keuring komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!

De voordelen van een bouwkundig rapport

Het laten opstellen van een bouwkundig rapport brengt een hoop voordelen
met zich mee. Zowel voor de koper als voor de verkoper. Bent u de koper? Dan geeft dit rapport inzicht in de kosten. Waaronder directe kosten en kosten die in de toekomst gaan voorvallen. Het inzicht dat u krijgt kunt u gebruiken tijdens het onderhandelen met de verkoper. U komt na de koop niet voor vervelende verrassingen te staan. Maar ook als verkoper werkt een bouwkundig rapport in uw voordeel. Zo kunt u het rapport gebruiken om de kwaliteit en de staat van het pand aan te tonen. Hierdoor zal eventuele onzekerheid bij de potentiële kopers verleden tijd zijn. Hierdoor wordt het pand sneller verkocht. Daarnaast voldoet u deels aan de meldingsplicht.

Bouwkundig adviesbureau met meer dan 30 jaar ervaring

We vertellen u graag meer over dit bouwkundig adviesbureau. Bouw Advies van de Steuijt is een bedrijf dat verschillende werkzaamheden uitvoert. Bouwkundig adviesbureau BAS kan bedrijven voorzien van een bouwkundige rapportage, kosten berekenen voor het onderhoud van een pand, en schouwrapportages opstellen die het effect van een sloop, bemaling (grondwateronttrekking) of bouw op de omgeving weergeven. BAS kan ook ondersteuning bieden aan opdrachtgevers of aannemers om te checken of alle werkzaamheden – inclusief meerwerk en minderwerk – op de juiste manier worden uitgevoerd. Dit kan plaatsvinden tijdens de voorschouw en/of de oplevering. Kies voor dit bouwkundig adviesbureau en geniet van de volgende voordelen:

 • Meer dan 30 jaar ervaring in het vak
 • Binnen 24 uur een rapportage
 • Ook rapportages in het Engels
 • Snelle planning en uitvoering

Met dit rapport heeft u inzicht in zowel de binnen- als de buitenkant van een pand.

Kies voor een bouwkundig rapport van BAS

Wilt u zeker zijn van de staat van het object dat u koopt of verkoopt in bijvoorbeeld Den-Haag? Wees verstandig en voorzichtig en laat een deskundig bouwkundig adviesbureau een bouwkundig rapport opstellen. Zodoende komt u niet voor vervelende verrassingen te staan die in de kosten lopen. De medewerkers van Bouw Advies van der Steuijt uit Delft zijn u graag van dienst. Schakel vandaag nog hulp in of vraag een vrijblijvende offerte aan. Na de aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt Michel van der Steuijt bereiken door te bellen naar 06-450 22 536 of simpelweg het contactformulier invullen. Neem gerust contact op als u interesse heeft of nog met vragen zit! We helpen u graag verder.

Contact

Stel gemakkelijk en snel uw vraag

ContactgegevensBouw advies van der Stueijt

– De expert mét 30 jaar ervaring
– Binnen 24 uur rapportage
– Snelle planning en uitvoering


Vraag offerte aan
Call Now Button