• De expert mét 30 jaar ervaring
  • Binnen 24 uur een rapportage
  • Ook Engelse rapportages
  • Snelle planning en uitvoering

Bouwkundig rapport

Wanneer u verkoper bent, kunt u dit rapport gebruiken om de kwaliteit van uw object aan te tonen en onzekerheden bij kopers weg te nemen. Tevens voldoet u met het overhandigen van een bouwkundige rapportage voor een groot deel aan uw wettelijke meldingsplicht.

Een bouwinspecteur geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning en voorkomt dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. Ook geeft het bouwkundig rapport inzicht in achterstallig onderhoud van gevels, schilderwerk en daken. BAS laat u echt inzien waar u bouwkundig en bouwtechnisch mee te maken heeft.

Een bouwkundig rapport

Tijdens de bouwkundige keuring die leidt tot het opstellen van een bouwkundig rapport krijgt u direct al een indruk van bovengenoemde zaken, het uiteindelijke bouwkundige keuringsrapport ontvangt u binnen maximaal 48 uur na de keuring per post en/of mail en geeft u inzicht in de staat van uw woning en een kostenraming voor de direct noodzakelijke kosten en de te verwachten kosten binnen 1 tot 5 jaar. Een bouwkundig rapport bevat onder andere;

  • Samenvatting van de kostenramingen
  • Overzicht van de beoordeling van de bouwdelen
  • Uitgebreide gedetailleerde informatie over geconstateerde gebreken
  • Kosten beramingen voor directe kosten, termijnkosten 5 jaar en verbeterkosten
  • Bijlage voor de Nationale Hypotheek Garantie

Diensten van Bouw Advies van der Stuijt

Bouw Advies van de Stuijt is een bedrijf dat verschillende werkzaamheden uitvoert. BAS kan bedrijven voorzien van een bouwkundige rapportage, kosten berekenen voor het onderhoud van een pand, en schouwrapportages opstellen die het effect van een sloop, bemaling (grondwateronttrekking) of bouw op de omgeving weergeven. BAS kan ook ondersteuning bieden aan opdrachtgevers of aannemers om te checken of alle werkzaamheden – inclusief meerwerk en minderwerk – op de juiste manier worden uitgevoerd. Dit kan plaatsvinden tijdens de voorschouw en/of de oplevering.

Neem gerust vrijblijvend contact op!

Wilt u zeker zijn van de staat van het object dat u koopt of verkoopt? Laat bouwkundig adviesbureau BAS uw bouwkundig rapport verzorgen. U kunt Michel van der Stuijt bereiken op 06-450 22 536 of via het contactformulier benaderen. Neem gerust contact op als u interesse heeft of nog met vragen zit!

Contact

Stel gemakkelijk en snel uw vraag

Contactgegevens

Bouw advies v.d. Steuijt
Delft, Zuid-Holland
Tel: 06-45022536
E-mail: info@bavds.nl
linkedin bas

Vraag offerte aan