• De expert mét 30 jaar ervaring
 • Binnen 24 uur een rapportage
 • Snelle planning en uitvoering

Bouwkundige keuring in Alphen aan den Rijn

Een bouwkundige keuring in Alphen aan den Rijn laat u uitvoeren door Bouw Advies van der Steuijt (BAS). Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het uitvoeren van bouwkundige keuringen. Zo zorgen wij er altijd voor dat u niet voor verrassingen komt te staan na aankoop van een woning of bedrijfspand.

Onze inspecteurs zien niets over het hoofd. Zij zien zelfs gebreken die u wellicht zelf niet ziet. Het maakt voor ons niet uit of u koper of verkoper bent. Bedrijven, particulieren of beleggers. Wij voeren voor iedereen een bouwtechnische keuring in Alphen aan den Rijn uit indien dat gewenst is.

Vraag offerte aan

Bouwkundig rapport in Alphen aan den Rijn

Aan de hand van de bouwkundige keuring wordt een bouwkundig rapport opgesteld. Deze wordt opgesteld volgens de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie. Deze eisen zijn onder andere dat het rapport wordt geschreven in duidelijke taal en is voorzien van kleurenfoto’s. Wij versturen het rapport altijd binnen 48 uur  na de bouwkundige keuring. Het rapport wordt naar u verzonden op de manier zoals u dat wenst. Dit kan zowel met de post als via de e-mail zijn.

Meerjaren Onderhoudsplan in Alphen aan den Rijn

Een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) moet worden opgesteld voor de Vereniging van Eigenaren (VvE). In dit plan staat informatie over het onderhoud aan diverse bouwdelen van het pand dat u koopt. Hierbij kunt u denken aan de gevel en het dak. Ook bouwdelen zoals de kozijnen en het trappenhuis worden hier vaak in meegenomen.

Een MJOP is vaak geldig voor tien jaar. Echter zijn er ook bouwdelen, zoals een lift, die een levensduur van meer dan tien jaar hebben. Deze bouwdelen moeten ook meegenomen worden in het MJOP omdat hier ook geld voor vrij gemaakt moet worden. Wilt u een MJOP in Alphen aan den Rijn laten opstellen? Neem dan direct contact met ons op.

Onze diensten als bouwkundig adviesbureau in Alphen aan den Rijn

U kunt uiteraard bij ons terecht voor een bouwkundige keuring en een Meerjaren Onderhoudsplan, maar ook voor onze overige diensten. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

 • Bouwkundig onderzoek bij aankoop en verkoop van woning of onroerend goed;
 • Bouwkundige inspecties met herstel advies;
 • Oplevering en controles van onderhoud of nieuw- en verbouwobjecten;
 • Calculaties van onderhoud aan objecten ten behoeve van offertes;
 • Bouwkundige vooropname of nulmeting;
 • Meerjaren Onderhouds Planning (MJOP);
 • Vochtprobleeminspecties;
 • Vloer- en of dakinspecties;
 • Asbest inventarisatie;
 • Energielabel afgifte.

Over Bouw Advies van der Steuijt

U kunt ons inschakelen als specialist op het gebied van bouw advies. Hier hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in. Wij bieden diensten aan op het gebied van inspectie van bestaande bouw, renovatie, onderhoud, kleinschalige nieuwbouw en de begeleiding van bouwprocessen. Wij bemiddelen ook tussen bewoners, huiseigenaren en aannemers bij grote en kleine verbouw- en/of nieuwbouwprojecten.

Neem direct contact op

Wij staan voor u klaar op het gebied van bouwkundige keuringen in Alphen aan den Rijn. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte, meer informatie of om te horen wat wij voor u kunnen betekenen. U krijgt al een bouwkundige keuring vanaf €299,-.

Het contact opnemen doet u via het contactformulier op onze website maar u kunt ook direct naar Michel van der Steuijt bellen op 06 – 450 22 536.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Wat doet een bouwkundig adviesbureau?

Een bouwkundig adviesbureau voert een onafhankelijke inspectie uit naar de bouwkundige staat van een woning of pand. Deze inspectie wordt in een rapportage vastgelegd. Het rapport kan ter ondersteuning dienen tijdens het kopen of verkopen van de woning. Ook geeft het inzicht in de kwaliteit daarvan en toont het aan welke delen onderhoud behoeven. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte .

Waar heb ik een bouwkundige keuring voor nodig?

Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen kan de bouwkundige keuring voor ondersteuning van de kwaliteit daarvan zorgen. Ook geeft het aan welke delen onderhoud behoeven. Daarmee kan het rapport gebruikt worden voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Ook kan met de keuring de energielabel van een pand bepaald worden of inspecties van vochtproblemen, vloeren en daken onderzocht worden. Advies nodig? Vraag dan een offerte aan.

Waar kan ik een bouwkundig adviesbureau voor inschakelen?

Als bouwkundig adviesbureau biedt Bouw Advies van der Steuijt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor begeleiding tijdens het bouwen, controle van werkzaamheden, bemiddeling, de keuring van panden of huizen en de calculatie van kosten. Met onze adviezen weet ik meer over de bouwkundige staat van een pand of woning. Vraag gerust een offerte aan voor een kostenindicatie van onze dienstverlening.

Wat zijn de voordelen van bouwkundig advies?

Een bouwkundig adviesbureau stelt een rapportage op naar aanleiding van een keuring van een woning of pand. Dit rapport kan gebruikt worden bij de aankoop of verkoop van een woning of ter inspectie voor herstel of onderhoud. Het rapport kan als nulmeting gebruikt worden of voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Meer weten of een offerte ontvangen? Vraag het ons gerust.

Contact

Stel gemakkelijk en snel uw vraag

ContactgegevensBouw advies van der Stueijt

– De expert mét 30 jaar ervaring
– Binnen 24 uur rapportage
– Snelle planning en uitvoering


Vraag offerte aan
Call Now Button