• De expert mét 30 jaar ervaring
 • Binnen 24 uur een rapportage
 • Ook Engelse rapportages
 • Snelle planning en uitvoering

Bouwkundige keuring in Delft

Vanaf € 299,-

 

Vraag offerte aan

Wilt u een bouwkundige keuring in Delft laten uitvoeren door een onafhankelijke gespecialiseerde adviseur? Bent u bijvoorbeeld bezig met de aankoop of verkoop van een bedrijfspand, huis of appartement? Dan doet u er goed aan om Bouw Advies van der Steuijt (BAS) een bouwkundige en/of bouwtechnische keuring in Delft uit te laten voeren. Deze keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning en voorkomt dat u voor verrassingen komt te staan.

BAS kan u voorzien van een bouwkundige keuring die op een snelle manier wordt uitgewerkt in een rapportage inclusief foto’s. Dankzij onze bouwkundige keuring heeft u dan vrijwel direct inzicht in wat voor object u precies koopt of wat u exact verkoopt in Delft en omstreken. Als wij de bouwkundige keuring bij u hebben gedaan, ontvangt u dus al binnen 48 uur het rapport. Het rapport wordt opgesteld door echte specialisten en is van hoge kwaliteit. Deze kunt u van ons ontvangen via email of per post. Hiermee verkrijgt u wellicht een betere onderhandelingspositie richting de (ver)koop.

Waarom kiezen voor een bouwkundige keuring in Delft?

De voordelen van een bouwkundige of bouwtechnische keuring van uw object in Delft wegen ruim op tegen de kosten. Wanneer u verkoper bent, kunt u dit bouwkundig rapport gebruiken om de kwaliteit van uw object aan te tonen en onzekerheden bij kopers weg te nemen. Tevens voldoet u met het overhandigen van een bouwkundige rapportage voor een groot deel aan uw wettelijke meldingsplicht. Wanneer u (potentieel) koper bent kunt u dit eventuele bouwtechnische rapport gebruiken om uw (directe en toekomstige) kosten in te schatten en is het tevens een sterk onderhandelingspunt naar de verkoper. U weet wat er mis is aan het huis en dit zijn extra kosten! Wees dus goed voorbereid en ken uw object van binnen naar buiten.

Diensten van Bouw Advies van der Steuijt

Bouw Advies van de Steuijt is een bedrijf dat verschillende werkzaamheden uitvoert. BAS kan bedrijven en particulieren voorzien van een bouwkundige rapportage, kosten berekenen voor het onderhoud van een pand, een Meerjaren Onderhouds Plan (MJOP) voor 10, 15 of 20 jaar maken voor bijvoorbeeld een flatgebouw, en schouwrapportages opstellen die het effect van een sloop, bemaling (grondwateronttrekking) of bouw op de omgeving weergeven. Ook kunnen we ondersteuning bieden aan opdrachtgevers of aannemers om te checken of alle werkzaamheden – inclusief meerwerk en minderwerk – op de juiste manier worden uitgevoerd. Dit kan plaatsvinden tijdens de voorschouw en/of de oplevering. Kortom, BAS kan u helpen met vele verschillende diensten in Delft en omstreken. Daarom hebben wij voor u hieronder op een rijtje gezet welke diensten wij verlenen;

 • Bouwkundig onderzoek bij aankoop en verkoop van woning of onroerend goed
 • Bouwkundige inspecties met herstel advies
 • Oplevering en controles van onderhoud of nieuw- en verbouwobjecten
 • Calculaties van onderhoud aan objecten ten behoeve van offertes
 • Bouwkundige vooropname of nulmeting
 • Meerjaren Onderhouds Planning (MJOP)
 • Vochtprobleeminspecties
 • Vloer- en of dakinspecties
 • Asbest inventarisatie
 • Energielabel afgifte

BAS doet op meerdere vlakken en op verschillende wijzen een bouwkundige keuring in Delft, Den Haag en omstreken. Zo geeft BAS advies door middel van begeleiding, controle, bemiddeling, keuring en calculatie. Kortom, een advies van kwaliteit. U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen via de website, of u kunt hier direct een offerte aanvragen!

Ik wil een bouwkundige keuring in Delft uit laten voeren

Wilt u zeker zijn van de staat van het object dat u koopt of verkoopt? Of gaat u een huis kopen in Delft en wilt u eerst een bouwkundige keuring laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact op voor een onafhankelijke bouwkundige en/of bouwtechnische keuring in Delft of omgeving. Bij BAS bent u verzekerd van goed bouwkundig advies binnen 48 uur. U kunt Michel van der Steuijt persoonlijk bereiken op 06-450 22 536 of u kunt via onze website het contactformulier invullen, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug. Als u kiest voor een bouwkundige keuring door BAS, dan kiest u voor een bouwkundige keuring van hoge kwaliteit.

Contact