• De expert mét 30 jaar ervaring
  • Binnen 24 uur een rapportage
  • Ook Engelse rapportages
  • Snelle planning en uitvoering

Bouwkundige keuring in Delft

Vanaf € 299,-

 

Vraag offerte aan

Wilt u een bouwkundige keuring in Delft laten uitvoeren door een onafhankelijke gespecialiseerde adviseur? Bent u bijvoorbeeld bezig met de aankoop of verkoop van een bedrijfspand, huis of appartement? Dan doet u er goed aan om Bouw Advies van der Steuijt (BAS) een bouwkundige en/of bouwtechnische keuring in Delft uit te laten voeren. Deze keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning en voorkomt dat u voor verrassingen komt te staan.

BAS kan u voorzien van een bouwkundige keuring uitgewerkt in een rapportage inclusief foto’s. Dankzij onze bouwkundige keuring heeft u inzicht in wat voor object u precies koopt of wat u exact verkoopt. Hiermee verkrijgt u wellicht een betere onderhandelingspositie richting de (ver)koop.

Waarom kiezen voor een bouwkundige keuring in Delft?

De voordelen van een bouwkundige of bouwtechnische keuring van uw object in Delft wegen ruim op tegen de kosten. Wanneer u verkoper bent, kunt u dit bouwkundig rapport gebruiken om de kwaliteit van uw object aan te tonen en onzekerheden bij kopers weg te nemen. Tevens voldoet u met het overhandigen van een bouwkundige rapportage voor een groot deel aan uw wettelijke meldingsplicht. Wanneer u (potentieel) koper bent kunt u dit eventuele bouwtechnische rapport gebruiken om uw (directe en toekomstige) kosten in te schatten en is het tevens een sterk onderhandelingspunt naar de verkoper. U weet wat er mis is aan het huis en dit zijn extra kosten! Wees dus goed voorbereid en ken uw object van binnen naar buiten.

Diensten van Bouw Advies van der Steuijt

Bouw Advies van de Steuijt is een bedrijf dat verschillende werkzaamheden uitvoert. BAS kan bedrijven en particulieren voorzien van een bouwkundige rapportage, kosten berekenen voor het onderhoud van een pand, een Meerjaren Onderhouds Plan (MJOP) voor 10, 15 of 20 jaar maken voor bijvoorbeeld een flatgebouw, en schouwrapportages opstellen die het effect van een sloop, bemaling (grondwateronttrekking) of bouw op de omgeving weergeven. Ook kunnen we ondersteuning bieden aan opdrachtgevers of aannemers om te checken of alle werkzaamheden – inclusief meerwerk en minderwerk – op de juiste manier worden uitgevoerd. Dit kan plaatsvinden tijdens de voorschouw en/of de oplevering.

BAS doet op meerdere vlakken en op verschillende wijzen een bouwkundige keuring in Delft en omstreken. Zo geeft BAS advies door middel van begeleiding, controle, bemiddeling, keuring en calculatie. Hierover leest u meer op de website of u kunt contact met ons opnemen!

Ik wil een bouwkundige keuring in Delft uit laten voeren

Wilt u zeker zijn van de staat van het object dat u koopt of verkoopt? Neem dan vrijblijvend contact op voor een onafhankelijke bouwkundige en/of bouwtechnische keuring in Delft of omgeving. U kunt Michel van der Steuijt bereiken op 06-450 22 536 of via de website www.bavds.nl benaderen.

Contact

Stel gemakkelijk en snel uw vraag

Contactgegevens

Bouw advies v.d. Steuijt
Delft, Zuid-Holland
Tel: 06-45022536
E-mail: info@bavds.nl
linkedin bas

Vraag offerte aan