• De expert mét 30 jaar ervaring
 • Binnen 24 uur een rapportage
 • Snelle planning en uitvoering

Bouwkundige keuring in Delft

Vanaf € 299,-

 

Vraag offerte aan

Wilt u een bouwkundige keuring in Delft laten uitvoeren door een onafhankelijke gespecialiseerde adviseur die meer dan 30 jaar ervaring heeft in dit vak? Bent u bijvoorbeeld bezig met de aankoop of verkoop van een bedrijfspand, huis of appartement? Dan doet u er goed aan om Bouw Advies van der Steuijt (BAS) een bouwkundige en/of bouwtechnische keuring in Delft uit te laten voeren.

Wanneer u een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie wenst, kan een bouwkundig rapport zelfs verplicht zijn. Deze keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning en voorkomt dat u voor vervelende verrassingen komt te staan.

Waarom kiezen voor een bouwkundige keuring in Delft

Een huis is emotie. Daarom is het zeer belangrijk om te weten wat de staat van de woning is wanneer u een huis gaat kopen of verkopen, door een bouwkundige keuring in Delft te laten uitvoeren. Dan weet u namelijk precies waar u aan toe bent en kunt u onderhandelen over de prijs.

Door gebruik te maken van bouwkundige keuring in Delft ziet u in waar u bouwkundig en bouwtechnisch precies mee te maken heeft en welke kosten er gemaakt moeten worden wanneer het huis gekocht wordt. De voordelen van een bouwkundige of bouwtechnische keuring van uw object in Delft wegen ruim op tegen de kosten.

Hoe gaat een bouwkundige keuring?

Maar wat doet een bouwinspecteur eigenlijk tijdens zo’n bouwkundige keuring in Delft? Een bouwinspecteur geeft meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning en voorkomt dat u voor nare verrassingen komt te staan. Ook geeft het bouwkundig rapport dat voorkomt uit de bouwkundige keuring in Delft inzicht in achterstallig onderhoud van bijvoorbeeld de gevels, daken en het schilderwerk.

Bouwtechnische keuring in Delft voor koper en verkoper

Wanneer u verkoper bent, kunt u dit bouwkundig rapport namelijk gebruiken om de kwaliteit van uw object aan te tonen en onzekerheden bij kopers weg te nemen. Tevens voldoet u met het overhandigen van een bouwkundige rapportage voor een groot deel aan uw wettelijke meldingsplicht.

Wanneer u (potentieel) koper bent kunt u de bouwkundige keuring in Delft en het bouwtechnische rapport gebruiken om uw (directe en toekomstige) kosten in te schatten en is het tevens een sterk onderhandelingspunt naar de verkoper. U weet wat er mis is aan het huis en dit zijn extra kosten! Wees dus goed voorbereid en ken uw toekomstige woning van binnen en ook zeker van buiten wanneer u overgaat tot de koop van het huis. Een bouwkundige rapport is dus iets heel anders dan een taxatie van het huis. In een bouwkundig rapport wordt er een overzicht gemaakt van de kosten van de bouwkundige gebreken en geen indicatie gegeven van de waarde van de woning.

Bouwkundig rapport in Delft

BAS kan u voorzien van een bouwkundige keuring in Delft die op een snelle manier wordt uitgewerkt in een rapportage inclusief foto’s. Dankzij onze bouwkundige keuring heeft u dan vrijwel direct inzicht in wat voor object u precies koopt of wat u exact verkoopt in Delft en omstreken. Als wij de bouwkundige keuring bij u hebben gedaan, ontvangt u dus al binnen 48 uur het rapport.

Het rapport wordt opgesteld door echte specialisten en is van hoge kwaliteit. Deze kunt u van ons ontvangen via e-mail of per post. Hiermee verkrijgt u wellicht een betere onderhandelingspositie richting de (ver)koop van de woning of het pand.

Meerjaren Onderhoudsplan in Delft

BAS kan bedrijven en particulieren voorzien van een bouwkundige rapportage, kosten berekenen voor het onderhoud van een pand, een Meerjaren Onderhouds Plan (MJOP) voor 10, 15 of 20 jaar maken voor bijvoorbeeld een flatgebouw, en schouwrapportages opstellen die het effect van een sloop, bemaling (grondwateronttrekking) of bouw op de omgeving weergeven.

Ook kunnen we ondersteuning bieden aan opdrachtgevers of aannemers om te checken of alle werkzaamheden – inclusief meerwerk en minderwerk – op de juiste manier worden uitgevoerd. Dit kan plaatsvinden tijdens de voorschouw en/of de oplevering. Kortom, BAS kan u helpen met vele verschillende diensten zoals een bouwkundige keuring in Delft en omstreken.

Diensten van Bouw Advies van der Steuijt

Wij hebben voor u hieronder op een rijtje gezet welke diensten wij verlenen, zodat u precies kunt zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen zoals bijvoorbeeld een bouwkundige keuring in Delft:

 • Bouwkundig onderzoek bij aankoop en verkoop van woning of onroerend goed;
 • Bouwkundige inspecties met herstel advies;
 • Oplevering en controles van onderhoud of nieuw- en verbouwobjecten;
 • Calculaties van onderhoud aan objecten ten behoeve van offertes;
 • Bouwkundige vooropname of nulmeting;
 • Meerjaren Onderhouds Planning (MJOP);
 • Vochtprobleeminspecties;
 • Vloer- en of dakinspecties;
 • Asbest inventarisatie;
 • Energielabel afgifte.

BAS doet op meerdere vlakken en op verschillende wijzen een bouwkundige inspectie in Delft, Den Haag en omstreken. Zo geeft BAS advies door middel van begeleiding, controle, bemiddeling, keuring en calculatie. Kortom, een advies van kwaliteit. U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen via de website, of u kunt hier direct een offerte aanvragen!

Over Bouw Advies van der Steuijt uit Delft

Bouw Advies van de Steuijt is een bouwkundig adviesbureau uit de omgeving van Delft dat al meer dan 30 jaar ervaring heeft in deze markt op het gebied van onderhoud en renovatie. Dit adviesbureau heeft dus ook al meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van een bouwkundige keuring in Delft.

Het bedrijf is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen van particulieren en instanties met betrekking tot bouwkundige aspecten bij nieuw- en verbouw en bij de aankoop en verkoop van woningen en panden. Daarnaast begeleidt het bedrijf bouwprocessen samen met een netwerk van ervaren adviseurs en bemiddelt het bedrijf bij grote en kleine nieuwbouwprojecten tussen bewoners, huiseigenaren en aannemers.

Ik wil een bouwkundige keuring in Delft uit laten voeren

Wilt u zeker zijn van de staat van het object dat u koopt of verkoopt? Of gaat u een huis kopen in Delft en wilt u eerst een bouwkundige keuring in Delft laten uitvoeren door BAS zodat u precies weet wat het huis u nog gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact op voor een onafhankelijke bouwkundige en/of bouwtechnische keuring in Delft of omgeving.

Bij ons als bouwkundig adviesbureau in Delft bent u namelijk verzekerd van goed bouwkundig advies binnen 48 uur, waardoor u snel weet waar u aan toe bent. U kunt Michel van der Steuijt persoonlijk bereiken op 06-45022536 of u kunt via onze website het contactformulier invullen, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug. Als u kiest voor een bouwkundige keuring in Delft door BAS, dan kiest u voor een bouwkundige inspectie en keuring van hoge kwaliteit.

Contact

Stel gemakkelijk en snel uw vraag

ContactgegevensBouw advies van der Stueijt

– De expert mét 30 jaar ervaring
– Binnen 24 uur rapportage
– Snelle planning en uitvoering


Vraag offerte aan
Call Now Button