• De expert mét 30 jaar ervaring
 • Binnen 24 uur een rapportage
 • Snelle planning en uitvoering

Bouwkundige keuring in Gouda

Een bouwkundige keuring in Gouda laten uitvoeren? Het is zeer verstandig om dat te laten doen als u een huis wilt kopen in Gouda. Bouw Advies van der Steuijt staat voor u klaar om de bouwkundige keuring uit te voeren. Het kan namelijk zijn dat een woning gebreken heeft die u met het blote oog niet kunt zien. Daarom is het verstandig om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Een bouwkundige keuring wordt altijd uitgevoerd door een specialist die weet waar hij naar moet kijken. Als u ons inschakelt voor de bouwtechnische keuring in Gouda, krijgt u precies inzicht in de aankoop. Het maakt bij ons niet uit of u particulier, makelaar of belegger bent, wij zijn er voor iedereen.

Vraag offerte aan

Bouwkundig rapport in Gouda laten opstellen

De bevindingen tijdens de inspectie voor de bouwkundige keuring worden opgesteld in een bouwtechnisch rapport. Dit rapport moet voldoen aan de eisen opgesteld ten behoeve van de Nationale Hypotheek Garantie. Dit betekent dat het rapport helder en begrijpelijk is geschreven, is voorzien van foto’s en in kleur geprint wordt.

Meerjaren Onderhoudsplan in Gouda

Naast een bouwkundige keuring kunt u ons ook inschakelen voor het opstellen van een Meerjaren Onderhoudsplan, of MJOP in Gouda. Dit plan is belangrijk voor de Vereniging van Eigenaars (VvE). In dit rapport staat wanneer welk onderhoud uitgevoerd moet worden en wat de kosten ervoor zijn. Onder andere het onderhoud aan het dak en de gevel worden hierin meegenomen, maar ook het trappenhuis en de kozijnen worden vaak meegenomen.

Het is zeer belangrijk dat alle onderdelen worden meegenomen in het MJOP. Een MJOP wordt vaak opgesteld voor 10 jaar. Ook bouwdelen die een levensduur langer dan 10 jaar hebben, moeten worden meegenomen. Het is namelijk belangrijk dat ook hier genoeg voor gereserveerd wordt. Indien u een MJOP op wilt laten stellen, kunt u bij ons terecht. Wij doen dit graag voor u.

Overige diensten

Wij zijn een bouwkundig adviesbureau in Gouda. Naast de bouwkundige keuring en het laten opstellen van een MJOP, kunt u nog voor veel meer diensten bij ons terecht. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

 • Bouwkundig onderzoek bij aankoop en verkoop van woning of onroerend goed;
 • Bouwkundige inspecties met herstel advies;
 • Oplevering en controles van onderhoud of nieuw- en verbouwobjecten;
 • Calculaties van onderhoud aan objecten ten behoeve van offertes;
 • Bouwkundige vooropname of nulmeting;
 • Meerjaren Onderhouds Planning (MJOP);
 • Vochtprobleeminspecties;
 • Vloer- en of dakinspecties;
 • Asbest inventarisatie;
 • Energielabel afgifte.

Over Bouw Advies van der Steuijt

Met ons bouwkundig adviesbureau in Gouda hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in de inspectie van bestaande bouw, renovatie, onderhoud, kleinschalige nieuwbouw en begeleiding van bouwprocessen. Daarnaast kunnen wij bemiddelen tussen bewoners, huiseigenaren en aannemers bij grote en kleine verbouw- en/of nieuwbouwprojecten.

Het is ons doel om kwaliteit, snelheid, eerlijkheid en openheid te bieden. Wij zorgen voor een betrouwbare ondersteuning bij uw project. Het bouwkundige rapport dat wij voor u maken, maken we op basis van de bouwkundige inspectie en keuring. Het rapport ontvangt u altijd binnen 48 uur na de keuring.

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alles rondom uw project. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Voor het aanvragen van een offerte voor een bouwkundige keuring in Gouda kunt u direct een offerte aanvragen. U krijgt een bouwkundige keuring vanaf €299,-.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen hebt of wanneer u wilt kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Dit is altijd vrijblijvend. U belt naar Michel van der Steuijt op 06 – 450 22 536 of vul het contactformulier in op de website.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Wat doet een bouwkundig adviesbureau?

Een bouwkundig adviesbureau voert een onafhankelijke inspectie uit naar de bouwkundige staat van een woning of pand. Deze inspectie wordt in een rapportage vastgelegd. Het rapport kan ter ondersteuning dienen tijdens het kopen of verkopen van de woning. Ook geeft het inzicht in de kwaliteit daarvan en toont het aan welke delen onderhoud behoeven. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte .

Waar heb ik een bouwkundige keuring voor nodig?

Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen kan de bouwkundige keuring voor ondersteuning van de kwaliteit daarvan zorgen. Ook geeft het aan welke delen onderhoud behoeven. Daarmee kan het rapport gebruikt worden voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Ook kan met de keuring de energielabel van een pand bepaald worden of inspecties van vochtproblemen, vloeren en daken onderzocht worden. Advies nodig? Vraag dan een offerte aan.

Waar kan ik een bouwkundig adviesbureau voor inschakelen?

Als bouwkundig adviesbureau biedt Bouw Advies van der Steuijt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor begeleiding tijdens het bouwen, controle van werkzaamheden, bemiddeling, de keuring van panden of huizen en de calculatie van kosten. Met onze adviezen weet ik meer over de bouwkundige staat van een pand of woning. Vraag gerust een offerte aan voor een kostenindicatie van onze dienstverlening.

Wat zijn de voordelen van bouwkundig advies?

Een bouwkundig adviesbureau stelt een rapportage op naar aanleiding van een keuring van een woning of pand. Dit rapport kan gebruikt worden bij de aankoop of verkoop van een woning of ter inspectie voor herstel of onderhoud. Het rapport kan als nulmeting gebruikt worden of voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Meer weten of een offerte ontvangen? Vraag het ons gerust.

Contact

Stel gemakkelijk en snel uw vraag

ContactgegevensBouw advies van der Stueijt

– De expert mét 30 jaar ervaring
– Binnen 24 uur rapportage
– Snelle planning en uitvoering


Vraag offerte aan
Call Now Button