• De expert mét 30 jaar ervaring
 • Binnen 24 uur een rapportage
 • Snelle planning en uitvoering

Bouwkundige keuring Den Haag

Vanaf € 299,-

 

Bouwkundige keuring in Den Haag laten uitvoeren? Dit is verstandig om te doen als u overweegt om een huis te kopen in Den Haag of omgeving. Hiervoor kunt u Bouw Advies van der Steuijt inschakelen. Bij het kopen van onroerend goed zoals een huis of bedrijfspand komt nogal wat om de hoek kijken waarbij ‘het goede gevoel’ niet mag ontbreken. U koopt alleen wellicht niet geregeld een huis, appartement of nieuw bedrijfspand. Daarom is het verstandig om je te laten adviseren door diverse specialisten. U wilt bijvoorbeeld niet een huis of bedrijfspand kopen waaraan van alles mankeert, maar wat niet te zien is bij de eerste oogopslag.

Om te voorkomen dat u hier de fout in gaat, schakelt u de hulp in van een specialist om een bouwkundige keuring van uw huis in Den Haag te laten uitvoeren. Bouw Advies van der Steuijt (BAS) is zo’n specialist in Den Haag en helpt u graag inzicht te krijgen in wat u precies koopt. Of u nou als particulier, makelaar of belegger hulp nodig heeft, BAS is er voor iedereen. Dankzij onze onafhankelijke bouwkundige of bouwtechnische keuring weet u goed wat u koopt. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag offerte aan

Bouwkundig rapport in Den Haag

Als u een bouwkundige keuring laat uitvoeren, wordt dit vastgelegd in een bouwkundig rapport. Het uiteindelijke rapport moet voldoen aan de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie. Met dit rapport krijgt u maximale zekerheid. Het rapport geeft inzicht in de technische aspecten en de onderhoudsstaat van de woning. Tijdens de inspectie van voor de bouwkundige keuring worden ook verborgen gebreken aan het licht gebracht.

Voordelen van een bouwtechnische keuring in Den Haag

BAS is er voor u als huiseigenaar, vastgoedbeheerder, makelaar, etc. Of het nu gaat om het plaatsen van een schuur of het renoveren van een enkele woning of van hele vastgoedcomplexen, BAS helpt en neemt de leiding. Wij doen aan de begeleiding van particulieren en VvE’s bij de planning en uitvoering van achterstallig onderhoud, de controle van werkzaamheden en aandachtspunten bij de oplevering van nieuwbouw– en renovatieprojecten, bemiddeling tussen particulieren en aannemers en wij voorzien u van een bouwkundige keuring bij uw aankoop en verkoop van vastgoed. BAS verzekerd u van een passend bouwkundig advies.

Overige diensten van Bouw Advies van der Steuijt

Naast de bouwkundige keuring kunt u bij BAS terecht voor nog veel meer verschillende diensten, bijvoorbeeld de volgende diensten:

 • Bouwkundig onderzoek bij aankoop en verkoop van woning of onroerend goed
 • Bouwkundige inspecties met herstel advies
 • Oplevering en controles van onderhoud of nieuw- en verbouwobjecten
 • Calculaties van onderhoud aan objecten ten behoeve van offertes
 • Bouwkundige vooropname of nulmeting
 • Meerjaren Onderhouds Planning (MJOP)
 • Vochtprobleeminspecties
 • Vloer- en of dakinspecties
 • Asbest inventarisatie
 • Energielabel afgifte

Kortom, bij BAS bent u voor alles rondom uw project aan het juiste adres. Als u benieuwd bent wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, kunt u altijd een kijkje nemen op onze website of contact opnemen. Als u direct gebruik wilt maken van bijvoorbeeld een bouwkundige keuring in Den Haag kunt u hier een offerte aanvragen. U krijgt al een bouwkundige keuring bij BAS vanaf €299,-

Meerjaren onderhoudsplan in Den Haag

Een meerjaren onderhoudsplan, ook wel MJOP genoemd, is een rapport waarin duidelijk gemaakt wordt wanneer welk onderhoud uitgevoerd moet worden. Daarnaast staat er ook in wat de kosten hiervan zijn. Een MJOP in Den Haag is vooral belangrijk voor de Vereniging van Eigenaars (VvE). Hierin staat bijvoorbeeld wat het onderhoud is aan het dak en de gevel, maar vaak ook het trappenhuis en de kozijnen.

In het MJOP moeten diverse onderdelen staan. Het is van groot belang dat alle bouwdelen meegenomen worden. Ondanks dat een MJOP vaak voor 10 jaar is, moeten ook bouwdelen met een levensduur langer dan die 10 jaar meegenomen worden. Zo wordt er in ieder geval genoeg voor gereserveerd. Wij kunnen een MJOP voor u opstellen.

Over Bouw Advies van der Steuijt

BAS is een bouwkundig adviesbureau in Den Haag met ruim 30 jaar actieve ervaring in bestaande bouw, renovatie, onderhoud, kleinschalige nieuwbouw en begeleiding van bouwprocessen. Daarnaast kan BAS bemiddelen tussen onder andere bewoners, huiseigenaren en aannemers bij grote en kleine verbouw- en/of nieuwbouwprojecten.

BAS staat voor kwaliteit, snelheid, eerlijkheid en openheid. Kortom: BAS zorgt voor een betrouwbare ondersteuning bij uw toekomstige project. BAS doorziet bouwkundige problemen en draagt bouwkundige oplossingen aan zodat u wordt ontzorgd. Wij maken dus graag een bouwkundig rapport voor u op de basis van onze bouwkundige keuring. Dit bouwkundig rapport ontvangt u altijd maximaal 48 uur na de keuring zoals u het graag wilt, per post of per email. Dat is de service van BAS.

Ik wil een bouwkundige keuring nabij Den Haag

Wilt u zekerheid wanneer u bijvoorbeeld een nieuw huis koopt? Of gaat u binnenkort een of meerdere huizen verkopen in of nabij Den Haag? Wees verstandig en laat BAS een bouwkundige en/of bouwtechnische keuring doen bij u in Den Haag. Vraag dan direct een offerte aan via onze website. Als u uw aanvraag heeft verstuurd komen wij zo snel mogelijk bij u terug met een goed voorstel. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen met Michel van der Steuijt door te bellen naar 06-450 22 536 of het contactformulier in te vullen op de website. Kies voor BAS, dan kiest u voor bouwkundig advies van kwaliteit.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Wat doet een bouwkundig adviesbureau?

Een bouwkundig adviesbureau voert een onafhankelijke inspectie uit naar de bouwkundige staat van een woning of pand. Deze inspectie wordt in een rapportage vastgelegd. Het rapport kan ter ondersteuning dienen tijdens het kopen of verkopen van de woning. Ook geeft het inzicht in de kwaliteit daarvan en toont het aan welke delen onderhoud behoeven. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte .

Waar heb ik een bouwkundige keuring voor nodig?

Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen kan de bouwkundige keuring voor ondersteuning van de kwaliteit daarvan zorgen. Ook geeft het aan welke delen onderhoud behoeven. Daarmee kan het rapport gebruikt worden voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Ook kan met de keuring de energielabel van een pand bepaald worden of inspecties van vochtproblemen, vloeren en daken onderzocht worden. Advies nodig? Vraag dan een offerte aan.

Waar kan ik een bouwkundig adviesbureau voor inschakelen?

Als bouwkundig adviesbureau biedt Bouw Advies van der Steuijt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor begeleiding tijdens het bouwen, controle van werkzaamheden, bemiddeling, de keuring van panden of huizen en de calculatie van kosten. Met onze adviezen weet ik meer over de bouwkundige staat van een pand of woning. Vraag gerust een offerte aan voor een kostenindicatie van onze dienstverlening.

Wat zijn de voordelen van bouwkundig advies?

Een bouwkundig adviesbureau stelt een rapportage op naar aanleiding van een keuring van een woning of pand. Dit rapport kan gebruikt worden bij de aankoop of verkoop van een woning of ter inspectie voor herstel of onderhoud. Het rapport kan als nulmeting gebruikt worden of voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Meer weten of een offerte ontvangen? Vraag het ons gerust.

Contact

Stel gemakkelijk en snel uw vraag

ContactgegevensBouw advies van der Stueijt

– De expert mét 30 jaar ervaring
– Binnen 24 uur rapportage
– Snelle planning en uitvoering


Vraag offerte aan
Call Now Button