• De expert mét 30 jaar ervaring
 • Binnen 24 uur een rapportage
 • Snelle planning en uitvoering

Bouwkundige keuring Den Haag

Vanaf € 299,-

 

Vraag offerte aan

Overweegt u een huis te kopen in Den Haag of omgeving? Bij het kopen van onroerend goed zoals een huis of bedrijfspand komt nogal wat om de hoek kijken waarbij ‘het goede gevoel’ niet mag ontbreken. U koopt alleen wellicht niet geregeld een huis, appartement of nieuw bedrijfspand. Daarom is het verstandig om je te laten adviseren door diverse specialisten. U wilt bijvoorbeeld niet een huis of bedrijfspand kopen waaraan van alles mankeert, maar wat niet te zien is bij de eerste oogopslag. Om te voorkomen dat u hier de fout in gaat, schakelt u de hulp in van een specialist om een bouwkundige keuring van uw huis in Den Haag te laten uitvoeren. Bouw Advies van der Steuijt (BAS) is zo’n specialist in Den Haag en helpt u graag inzicht te krijgen in wat u precies koopt. Of u nou als particulier, makelaar of belegger hulp nodig heeft, BAS is er voor iedereen. Dankzij onze onafhankelijke bouwkundige of bouwtechnische keuring weet u goed wat u koopt. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Over Bouw Advies van der Steuijt

BAS is een bouwkundig adviesbureau met ruim 30 jaar actieve ervaring in bestaande bouw, renovatie, onderhoud, kleinschalige nieuwbouw en begeleiding van bouwprocessen. Daarnaast kan BAS bemiddelen tussen onder andere bewoners, huiseigenaren en aannemers bij grote en kleine verbouw- en/of nieuwbouwprojecten. BAS staat voor kwaliteit, snelheid, eerlijkheid en openheid. Kortom: BAS zorgt voor een betrouwbare ondersteuning bij uw toekomstige project. BAS doorziet bouwkundige problemen en draagt bouwkundige oplossingen aan zodat u wordt ontzorgd. Wij maken dus graag een bouwkundig rapport voor u op de basis van onze bouwkundige keuring. Dit bouwkundig rapport ontvangt u altijd maximaal 48 uur na de keuring zoals u het graag wilt, per post of per email. Dat is de service van BAS.

Voordelen van een bouwtechnische keuring in Den Haag

BAS is er voor u als huiseigenaar, vastgoedbeheerder, makelaar, etc. Of het nu gaat om het plaatsen van een schuur of het renoveren van een enkele woning of van hele vastgoedcomplexen, BAS helpt en neemt de leiding. Wij doen aan de begeleiding van particulieren en VvE’s bij de planning en uitvoering van achterstallig onderhoud, de controle van werkzaamheden en aandachtspunten bij de oplevering van nieuwbouw– en renovatieprojecten, bemiddeling tussen particulieren en aannemers en wij voorzien u van een bouwkundige keuring bij uw aankoop en verkoop van vastgoed. BAS verzekerd u van een passend bouwkundig advies. Daarnaast kunt u bij BAS terecht voor nog veel meer verschillende diensten, bijvoorbeeld de volgende diensten:

 • Bouwkundig onderzoek bij aankoop en verkoop van woning of onroerend goed
 • Bouwkundige inspecties met herstel advies
 • Oplevering en controles van onderhoud of nieuw- en verbouwobjecten
 • Calculaties van onderhoud aan objecten ten behoeve van offertes
 • Bouwkundige vooropname of nulmeting
 • Meerjaren Onderhouds Planning (MJOP)
 • Vochtprobleeminspecties
 • Vloer- en of dakinspecties
 • Asbest inventarisatie
 • Energielabel afgifte

Kortom, bij BAS bent u voor alles rondom uw project aan het juiste adres. Als u benieuwd bent wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, kunt u altijd een kijkje nemen op onze website of contact opnemen. Als u direct gebruik wilt maken van bijvoorbeeld een bouwkundige keuring in Den Haag kunt u hier een offerte aanvragen. U krijgt al een bouwkundige keuring bij BAS vanaf €299,-

Ik wil een bouwkundige keuring nabij Den Haag

Wilt u zekerheid wanneer u bijvoorbeeld een nieuw huis koopt? Of gaat u binnenkort een of meerdere huizen verkopen in of nabij Den Haag? Wees verstandig en laat BAS een bouwkundige en/of bouwtechnische keuring doen bij u in Den Haag. Vraag dan direct een offerte aan via onze website. Als u uw aanvraag heeft verstuurd komen wij zo snel mogelijk bij u terug met een goed voorstel. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen met Michel van der Steuijt door te bellen naar 06-450 22 536 of het contactformulier in te vullen op de website. Kies voor BAS, dan kiest u voor bouwkundig advies van kwaliteit.

Contact
Call Now Button