• De expert mét 30 jaar ervaring
 • Binnen 24 uur een rapportage
 • Snelle planning en uitvoering

Bouwkundige keuring in Rijswijk

Voor een bouwkundige keuring in Rijswijk moet u bij Bouw Advies Van der Steuijt (BAS) zijn. Wij staan voor u klaar om een bouwtechnische keuring in Rijswijk uit te voeren. Doordat wij al meer dan 30 jaar ervaring hebben, zien wij niets over het hoofd en krijgt u een gedegen rapport toegestuurd. Een bouwkundige keuring laten uitvoeren is altijd zeer verstandig als u een bedrijfspand of woning wilt kopen. Een bouwkundige keuring zorgt er dan voor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bij ons is iedereen van harte welkom. Of u nu koper of verkoper bent. Wij geven u graag advies en voeren altijd onze diensten voor u uit indien u dat wenst. Onze specialisten zorgen ervoor dat u niet de fout in gaat met de aankoop of verkoop van een bedrijfspand of woning.

Vraag offerte aan

Bouwkundig rapport in Rijswijk

De bevindingen van de bouwkundige keuring worden opgesteld in een bouwkundig rapport. Dit rapport krijgt u binnen 48 uur na de keuring toegestuurd, zoals u dat wenst. Dit kan zowel met de post als via de e-mail zijn. Het bouwkundig rapport in Rijswijk wordt opgesteld volgens de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie. Dit betekent dat het in heldere, duidelijke taal geschreven is en is voorzien van kleurenfoto’s.

Hoe gaat een bouwkundige keuring in Rijswijk?

De bouwinspecteur geeft duidelijkheid over de bouwtechnische staat van het bedrijfspand of de woning die u wilt kopen. Hiermee voorkomt u dat u voor nare verrassingen komt te staan. In het rapport wat wordt opgesteld kunt u alle informatie vinden over de bouwtechnische staat. Ook achterstallig onderhoud van bijvoorbeeld gevels, daken en schilderwerk wordt hierin meegenomen.

Meerjaren Onderhoudsplan in Rijswijk

Voor de Vereniging van Eigenaren (VvE) is een Meerjaren Onderhoudsplan in Rijswijk nodig. Deze kunnen wij voor uw gebouw opstellen. Een Meerjaren Onderhoudsplan, ook wel MJOP genoemd, bevat informatie over onderhoud aan bouwdelen van een pand. Hierbij kunt u denken aan het dak en de gevel, maar ook de kozijnen en het trappenhuis kunnen hier van belang zijn.

Een MJOP wordt opgesteld voor tien jaar. Dit betekent niet dat bouwdelen die een langere levensduur hebben, zoals de lift, niet meegenomen moeten worden. Ook hier moet namelijk geld voor gereserveerd worden. BAS kan voor u een MJOP in Rijswijk opstellen. Neem hiervoor direct contact met ons op.

Onze diensten als bouwkundig adviesbureau in Rijswijk

U kunt uiteraard bij ons terecht voor het laten uitvoeren van bouwkundige keuring en het laten opstellen van een MJOP, maar wij bieden nog veel meer diensten aan. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

 • Bouwkundig onderzoek bij aankoop en verkoop van woning of onroerend goed;
 • Bouwkundige inspecties met herstel advies;
 • Oplevering en controles van onderhoud of nieuw- en verbouwobjecten;
 • Calculaties van onderhoud aan objecten ten behoeve van offertes;
 • Bouwkundige vooropname of nulmeting;
 • Meerjaren Onderhouds Planning (MJOP);
 • Vochtprobleeminspecties;
 • Vloer- en of dakinspecties;
 • Asbest inventarisatie;
 • Energielabel afgifte.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u ons inschakelen als bouwkundig adviesbureau in Rijswijk? Dat kan! Via ons weet u altijd zeker dat het huis dat u wilt kopen in goede staat is en u niet voor onverwachte problemen komt te staan. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en een offerte aanvragen.

U kunt Michel van der Steuijt direct bereiken op 06 – 450 22 536. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Wat doet een bouwkundig adviesbureau?

Een bouwkundig adviesbureau voert een onafhankelijke inspectie uit naar de bouwkundige staat van een woning of pand. Deze inspectie wordt in een rapportage vastgelegd. Het rapport kan ter ondersteuning dienen tijdens het kopen of verkopen van de woning. Ook geeft het inzicht in de kwaliteit daarvan en toont het aan welke delen onderhoud behoeven. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte .

Waar heb ik een bouwkundige keuring voor nodig?

Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen kan de bouwkundige keuring voor ondersteuning van de kwaliteit daarvan zorgen. Ook geeft het aan welke delen onderhoud behoeven. Daarmee kan het rapport gebruikt worden voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Ook kan met de keuring de energielabel van een pand bepaald worden of inspecties van vochtproblemen, vloeren en daken onderzocht worden. Advies nodig? Vraag dan een offerte aan.

Waar kan ik een bouwkundig adviesbureau voor inschakelen?

Als bouwkundig adviesbureau biedt Bouw Advies van der Steuijt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor begeleiding tijdens het bouwen, controle van werkzaamheden, bemiddeling, de keuring van panden of huizen en de calculatie van kosten. Met onze adviezen weet ik meer over de bouwkundige staat van een pand of woning. Vraag gerust een offerte aan voor een kostenindicatie van onze dienstverlening.

Wat zijn de voordelen van bouwkundig advies?

Een bouwkundig adviesbureau stelt een rapportage op naar aanleiding van een keuring van een woning of pand. Dit rapport kan gebruikt worden bij de aankoop of verkoop van een woning of ter inspectie voor herstel of onderhoud. Het rapport kan als nulmeting gebruikt worden of voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Meer weten of een offerte ontvangen? Vraag het ons gerust.

Contact

Stel gemakkelijk en snel uw vraag

ContactgegevensBouw advies van der Stueijt

– De expert mét 30 jaar ervaring
– Binnen 24 uur rapportage
– Snelle planning en uitvoering


Vraag offerte aan
Call Now Button