• De expert mét 30 jaar ervaring
 • Binnen 24 uur een rapportage
 • Snelle planning en uitvoering

Bouwkundige keuring in Zoetermeer

Bouwkundige keuring in Zoetermeer laten uitvoeren? Bouw Advies van der Steuijt, bouwkundig adviesbureau in Zoetermeer, kan dit voor u doen. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring en kunnen een gedegen bouwkundig rapport voor u opstellen. Onze inspecteurs zien niets over het hoofd, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan na de aankoop van een woning of bedrijfspand.

Het maakt voor ons niets uit of u koper of verkoper bent. U krijgt altijd gedegen advies bij een bouwkundige keuring in Zoetermeer. Het is namelijk belangrijk dat u precies weet wat u koopt en wij zijn u daarbij graag van dienst.

Vraag offerte aan

Bouwkundig rapport in Zoetermeer

De bevindingen van de bouwtechnische keuring in Zoetermeer worden altijd gebundeld in een bouwkundig rapport. Deze krijgt u op de manier zoals u dat wenst, dus met de post of via de e-mail, binnen 24 uur na de keuring. Het rapport wordt opgesteld volgens de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie. Dit houdt onder andere in dat het rapport in begrijpbare taal is geschreven en is voorzien van kleurenfoto’s.

Meerjaren Onderhoudsplan in Zoetermeer

Naast het bouwkundige rapport, kunnen wij ook een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) in Zoetermeer voor u opstellen. Dit plan is nodig voor de Vereniging van Eigenaren (VvE) en bevat informatie over het onderhoud en de kosten daarvan van diverse bouwdelen van een pand. Hierbij kunt u denken aan de gevel en het dak maar ook kozijnen en het trappenhuis worden hier vaak in meegenomen.

Een MJOP in Zoetermeer wordt vaak opgesteld voor tien jaar. Echter moeten bouwdelen die een langere levensduur hebben, ook meegenomen worden in dit plan. Dit is omdat ook hier geld voor vrijgemaakt moet worden. Wij kunnen voor u een MJOP opstellen zoals dit gewenst wordt. Neem hiervoor direct contact met ons op.

Overige diensten als bouwkundig adviesbureau in Zoetermeer

Naast het opstellen van een MJOP en een bouwkundig rapport, kunt u ons inschakelen voor veel meer diensten. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

 • Bouwkundig onderzoek bij aankoop en verkoop van woning of onroerend goed;
 • Bouwkundige inspecties met herstel advies;
 • Oplevering en controles van onderhoud of nieuw- en verbouwobjecten;
 • Calculaties van onderhoud aan objecten ten behoeve van offertes;
 • Bouwkundige vooropname of nulmeting;
 • Meerjaren Onderhouds Planning (MJOP);
 • Vochtprobleeminspecties;
 • Vloer- en of dakinspecties;
 • Asbest inventarisatie;
 • Energielabel afgifte.

Over Bouw Advies van der Steuijt

Wij zijn Bouw Advies van der Steuijt, ook wel BAS genoemd. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het geven van advies omtrent gebouwen. U bent bij ons van harte welkom voor inspectie van bestaande bouw, renovatie, onderhoud, kleinschalige nieuwbouw en de begeleiding van bouwprocessen. Iedereen is bij ons welkom. Of u nu particulier, bedrijf of belegger bent. Daarnaast bemiddelen wij ook tussen bewoners, huiseigenaren en aannemers bij grote en kleine verbouw- en/of nieuwbouwprojecten.

Neem direct contact op

Wilt u ons inschakelen voor het opstellen van een bouwkundig rapport aan de hand van een bouwkundige keuring in Zoetermeer? Neem dan direct contact met ons op. Dit is altijd vrijblijvend. U hebt bij ons al een bouwkundige keuring vanaf €299,-.

Ook als u nog vragen hebt, of wilt kijken wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel direct naar Michel van der Steuijt op 06 – 450 22 536 of vul het contactformulier in op de website.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Wat doet een bouwkundig adviesbureau?

Een bouwkundig adviesbureau voert een onafhankelijke inspectie uit naar de bouwkundige staat van een woning of pand. Deze inspectie wordt in een rapportage vastgelegd. Het rapport kan ter ondersteuning dienen tijdens het kopen of verkopen van de woning. Ook geeft het inzicht in de kwaliteit daarvan en toont het aan welke delen onderhoud behoeven. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte .

Waar heb ik een bouwkundige keuring voor nodig?

Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen kan de bouwkundige keuring voor ondersteuning van de kwaliteit daarvan zorgen. Ook geeft het aan welke delen onderhoud behoeven. Daarmee kan het rapport gebruikt worden voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Ook kan met de keuring de energielabel van een pand bepaald worden of inspecties van vochtproblemen, vloeren en daken onderzocht worden. Advies nodig? Vraag dan een offerte aan.

Waar kan ik een bouwkundig adviesbureau voor inschakelen?

Als bouwkundig adviesbureau biedt Bouw Advies van der Steuijt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor begeleiding tijdens het bouwen, controle van werkzaamheden, bemiddeling, de keuring van panden of huizen en de calculatie van kosten. Met onze adviezen weet ik meer over de bouwkundige staat van een pand of woning. Vraag gerust een offerte aan voor een kostenindicatie van onze dienstverlening.

Wat zijn de voordelen van bouwkundig advies?

Een bouwkundig adviesbureau stelt een rapportage op naar aanleiding van een keuring van een woning of pand. Dit rapport kan gebruikt worden bij de aankoop of verkoop van een woning of ter inspectie voor herstel of onderhoud. Het rapport kan als nulmeting gebruikt worden of voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Meer weten of een offerte ontvangen? Vraag het ons gerust.

Contact

Stel gemakkelijk en snel uw vraag

ContactgegevensBouw advies van der Stueijt

– De expert mét 30 jaar ervaring
– Binnen 24 uur rapportage
– Snelle planning en uitvoering


Vraag offerte aan
Call Now Button