• De expert mét 30 jaar ervaring
  • Binnen 24 uur een rapportage
  • Snelle planning en uitvoering

Een bouwtechnische keuring in omgeving Delft nodig?

Vanaf € 299,-

 

Vraag offerte aan

Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf dat een bouwtechnische keuring in Delft of de omgeving daarvan kan verzorgen? Dan bent u bij Bouw Advies van der Steuijt aan het juiste adres! Door een woning of pand bouwtechnisch te laten keuren ontvangt u een rapport met daarin een onafhankelijke en visuele keuring van dat pand. Dit brengt voordelen met zich mee zowel voor de verkoper als eventuele koper. Er wordt namelijk een beter beeld van de staat van het gebouw verkregen. Ook biedt het rapport inzicht in mogelijke kosten die gemaakt moeten worden om bepaalde bouwtechnische aspecten te herstellen. Bouw Advies van der Steuijt voert graag de bouwtechnische keuring in Delft voor u uit. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u of extra onderhoud voor bijvoorbeeld gevels of daken noodzakelijk is, of dat uw pand hier en daar wel een nieuw likje verf kan gebruiken. De keuring ziet op zowel het exterieur als de binnenkant van het huis. Zaken als installaties en sanitair vallen er dus ook onder. Een bouwtechnische keuring in Delft van Bouw Advies van der Steuijt is dus zéér compleet. Meer weten? Bel dan gerust naar 06-45022536 voor meer informatie!

Waarom kiezen voor Bouw Advies van der Steuijt?

Door de bouwtechnische keuring in Delft door ons te laten verzorgen geniet u van diverse voordelen. Kiezen voor Bouw Advies van der Steuijt betekent:

  • De expert mét 30 jaar ervaring
  • Binnen 24 uur een rapportage
  • Ook Engelse rapportages
  • Snelle planning en uitvoering
  • Een bouwtechnische keuring al vanaf €299,-

Over de dienstverlening van Bouw Advies van der Steuijt

Bouw Advies van der Steuijt is een bouwkundig adviesbureau gevestigd in Delft. Wij leveren diverse bouwtechnische diensten. Zo kunnen we een bouwtechnische keuring in omgeving Delft verrichten en daarover een gedetailleerd rapport opstellen, inclusief foto’s. Indien gewenst kunnen we voor uw pand ook een Meerjaren Onderhoudsplan opstellen, een planning die op onderhoud van de komende 10, 15 of 20 jaar kan beslaan.

Wij leveren ook verscheidene andere diensten. We zijn bijvoorbeeld ook actief als controleur van nieuwbouw- en renovatieprojecten en zien toe hoe de uitgevoerde werkzaamheden bouwtechnisch in orde zijn. Verder kunnen we schouwrapportages opstellen, waarmee u een indruk krijgt van de huidige kwaliteitsstatus van een pand. Tot slot ontzorgen we ook VvE’s met het technisch beheer van een complex. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op!

De voordelen van een bouwtechnische keuring in Delft

Het laten verrichten van een bouwtechnische keuring in Delft of omstreken levert zowel de verkoper als de koper van een pand voordelen op. Als verkoper heeft u een rapport in handen waarmee u de kwaliteit van het te verkopen pand aangetoond kan worden. Eventuele onderzekerheden die kopers hebben zullen daarmee als sneeuw voor de zon verdwijnen. Daarnaast kunt u met het rapport voor een groot gedeelte aan uw wettelijke meldingsplicht voldoen.

Als koper kunt u het rapport gebruiken om de kosten van een woning of pand in te schatten. Dat versterkt uw onderhandelingspositie tegenover de verkoper. U bent immers op de hoogte van eventuele mankementen en weet welke extra kosten u zou moeten maken om deze te (laten) repareren.

Ja, ik wil een bouwtechnische keuring in Delft!

Wilt u een betere indruk van de bouwkundige staat van een woning of pand en daarom een bouwtechnische keuring in Delft laten uitvoeren? Bouw Advies van der Steuijt is u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-45022536 of via het online contactformulier. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Contact

Stel gemakkelijk en snel uw vraag

ContactgegevensBouw advies van der Stueijt

– De expert mét 30 jaar ervaring
– Binnen 24 uur rapportage
– Snelle planning en uitvoering


Vraag offerte aan
Call Now Button