• De expert mét 30 jaar ervaring
 • Binnen 24 uur een rapportage
 • Snelle planning en uitvoering

Bouwkundige keuring in Leiden

Wilt u een bouwkundige keuring in Leiden laten uitvoeren? Dat kunt u laten doen door Bouw Advies Van der Steuijt (BAS). Wij zijn al meer dan 30 jaar ervaren in het uitvoeren van bouwkundige keuringen in Leiden en omgeving. Indien u een bedrijfspand of woning wilt kopen, kunnen er verborgen gebreken zijn. Het is daarom verstandig om een bouwtechnische keuring in Leiden te laten uitvoeren. Op deze manier weet u dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Het maakt voor ons niet uit of u particulier, makelaar of belegger bent. Iedereen is bij ons van harte welkom voor advies en onze diensten. Schakel altijd een specialist in voor het uitvoeren van een bouwkundige keuring. Op deze manier voorkomt u dat u de fout in gaat met de aankoop van het pand en u voor nare verrassingen komt te staan.

Vraag offerte aan

Bouwkundig rapport in Leiden

De bouwkundige keuring wordt altijd uitgevoerd door een specialist van BAS. De bevindingen die de specialist doet, zullen worden verzameld in een bouwtechnisch rapport. Dit rapport wordt opgesteld volgens een aantal eisen. Deze eisen zijn opgesteld vanuit de Nationale Hypotheek Garantie. Het rapport moet helder en duidelijk geschreven worden en is voorzien van kleurenfoto’s. Wij zorgen er altijd voor dat u het rapport binnen 48 uur na de bouwtechnische keuring in Leiden hebt ontvangen.

Meerjaren Onderhoudsplan in Leiden

Wij kunnen ook een Meerjaren Onderhoudsplan, of MJOP in Leiden voor u opstellen. Dit is een plan dat belangrijk is voor de Vereniging van Eigenaren (VvE). Dit rapport bevat informatie over het onderhoud van het pand. Zo staat er duidelijk beschreven wanneer welk onderhoud uitgevoerd moet worden en wat de kosten hiervoor gaan bedragen. Belangrijke delen van het pand, bijvoorbeeld het dak en de gevel, moeten hier in besproken worden. Ook het trappenhuis en kozijnen kunnen hier van belang zijn.

Een MJOP wordt opgesteld voor tien jaar. Echter zijn er ook onderdelen van een pand die een langere levensduur hebben dan 10 jaar. Het is verstandig om deze bouwdelen ook mee te nemen in een MJOP, aangezien ook hier geld voor gereserveerd moet worden. Wilt u een MJOP laten opstellen? Dit kunnen wij voor u doen. Neem direct contact met ons op.

Overige diensten

Naast het uitvoeren van een bouwkundige keuring, kunt u ons inschakelen voor nog meer diensten op het gebied van ontroerend goed. Wij hebben onze diensten voor u op een rijtje gezet:

 • Bouwkundig onderzoek bij aankoop en verkoop van woning of onroerend goed;
 • Bouwkundige inspecties met herstel advies;
 • Oplevering en controles van onderhoud of nieuw- en verbouwobjecten;
 • Calculaties van onderhoud aan objecten ten behoeve van offertes;
 • Bouwkundige vooropname of nulmeting;
 • Meerjaren Onderhouds Planning (MJOP);
 • Vochtprobleeminspecties;
 • Vloer- en of dakinspecties;
 • Asbest inventarisatie;
 • Energielabel afgifte.
 • Over Bouw Advies van der Steuijt

Wij zijn Bouw Advies van der Steuijt, ook wel BAS genoemd. Wij zijn een bouwkundig adviesbureau in Leiden en hebben al meer dan 30 jaar ervaring. Onze diensten bestaan uit de inspectie van bestaande bouw, renovatie, onderhoud, kleinschalige nieuwbouw en de begeleiding van bouwprocessen. Het maakt voor ons niet uit of u particulier, een bedrijf of belegger bent. Iedereen is bij ons welkom. Tevens bemiddelen wij tussen bewoners, huiseigenaren en aannemers bij grote en kleine verbouw- en/of nieuwbouwprojecten.

Neem direct contact op

U kunt zeer eenvoudig contact met ons opnemen om ons in te schakelen voor een van de diensten die wij aanbieden. U hebt al een bouwkundige keuring vanaf €299,-. U kunt direct via onze website een offerte aanvragen.

Uiteraard is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen als u nog vragen hebt. Ook als u wilt kijken wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u contact met ons opnemen. Contact is altijd vrijblijvend. Bel direct naar Michel van der Steuijt op 06 – 450 22 536 of vul het contactformulier in op de website.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Wat doet een bouwkundig adviesbureau?

Een bouwkundig adviesbureau voert een onafhankelijke inspectie uit naar de bouwkundige staat van een woning of pand. Deze inspectie wordt in een rapportage vastgelegd. Het rapport kan ter ondersteuning dienen tijdens het kopen of verkopen van de woning. Ook geeft het inzicht in de kwaliteit daarvan en toont het aan welke delen onderhoud behoeven. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte .

Waar heb ik een bouwkundige keuring voor nodig?

Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen kan de bouwkundige keuring voor ondersteuning van de kwaliteit daarvan zorgen. Ook geeft het aan welke delen onderhoud behoeven. Daarmee kan het rapport gebruikt worden voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Ook kan met de keuring de energielabel van een pand bepaald worden of inspecties van vochtproblemen, vloeren en daken onderzocht worden. Advies nodig? Vraag dan een offerte aan.

Waar kan ik een bouwkundig adviesbureau voor inschakelen?

Als bouwkundig adviesbureau biedt Bouw Advies van der Steuijt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor begeleiding tijdens het bouwen, controle van werkzaamheden, bemiddeling, de keuring van panden of huizen en de calculatie van kosten. Met onze adviezen weet ik meer over de bouwkundige staat van een pand of woning. Vraag gerust een offerte aan voor een kostenindicatie van onze dienstverlening.

Wat zijn de voordelen van bouwkundig advies?

Een bouwkundig adviesbureau stelt een rapportage op naar aanleiding van een keuring van een woning of pand. Dit rapport kan gebruikt worden bij de aankoop of verkoop van een woning of ter inspectie voor herstel of onderhoud. Het rapport kan als nulmeting gebruikt worden of voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Meer weten of een offerte ontvangen? Vraag het ons gerust.

Contact

Stel gemakkelijk en snel uw vraag

ContactgegevensBouw advies van der Stueijt

– De expert mét 30 jaar ervaring
– Binnen 24 uur rapportage
– Snelle planning en uitvoering


Vraag offerte aan
Call Now Button