• De expert mét 30 jaar ervaring
 • Binnen 24 uur een rapportage
 • Snelle planning en uitvoering

Bouwkundig adviesbureau

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bouwkundig adviesbureau dat voor u een onafhankelijke bouwkundige keuring van uw woning uitvoert? Bent u bijvoorbeeld bezig met de aankoop of verkoop van een bedrijfspand, huis of appartement? Dan bent u bij Bouw Advies van der Steuijt aan het juiste adres.

Bij de koop of verkoop van een huis komt immers veel om de hoek kijken. Bouw Advies van der Steuijt is een bouwkundig adviesbureau met ruim 30 jaar ervaring in de markt op het gebied van onderhoud en renovatie en begeleiding van bouwprocessen samen met een netwerk van adviseurs. Bouw Advies van der Steuijt is uw specialist in onderhoud, renovatie en nieuwbouw. De deskundige medewerkers zijn u graag van dienst van A tot Z.

Schakel vandaag nog de deskundige hulp in van BAS. Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neem gerust contact op. De medewerkers staan u graag te woord.

OFFERTE AANVRAGEN

Het belang van het werk van een bouwkundig adviesbureau

Maar wat doet een bouwinspecteur? En waarom is het van groot belang om een deskundig en professioneel bouwkundig adviesbureau in te schakelen? Een bouwinspecteur geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning en voorkomt dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. Ook geeft het bouwkundig rapport inzicht in achterstallig onderhoud van gevels, schilderwerk en daken.

Van een verkoop- of aankoopkeuring tot bouwbegeleiding of een algemene inspectie: bij ons zit u daarvoor goed.

image-4

Onafhankelijke inspectie door een bouwkundig adviseur

Bouw Advies van der Steuijt laat u echt inzien waar u bouwkundig en bouwtechnisch mee te maken heeft. U kunt dit rapport gebruiken om de kwaliteit van de woning aan te tonen én eventuele onzekerheden bij de kopers weg te nemen. Wij zijn u van dienst met:

 • – Bouwbegeleiding
 • – Controle en inspectie van uw woning
 • – Bemiddeling
 • – Keuringen
 • – Calculatie

Of het nu om een aankoopkeuring of verkoopkeuring gaat, door onze inspectie staat u altijd sterker in uw voordeel.

Een bouwkundige keuring door BAS

Bouw Advies van der Steuijt maakt graag een bouwkundig rapport voor u. Allereerst vindt er een bouwkundige keuring plaats. Binnen 48 uur na de bouwkundige keuring ontvangt u het definitieve bouwkundige rapport.

Aan de hand van dit rapport krijgt u een inzicht in de staat van de woning of het bedrijfspand. In dit rapport treft u ook een kostenraming aan van de kosten die u direct moet maken en de kosten die u binnen 1 tot 5 jaar kunt verwachten. U krijgt al een bouwkundige keuring voor een bedrag vanaf €299-,. In dit rapport vindt u:

 • – Samenvatting van de kostenraming
 • – Overzicht van de beoordeling van bouwdelen
 • – Bijlage NHG

Bouw Advies van der Steuijt is een bouwkundig adviesbureau met ruim 30 jaar ervaring in de markt op het gebied van onderhoud en renovatie, begeleiding van bouwprocessen samen met een netwerk van adviseurs.

image-3

Dé specialist in onderhoud, renovatie, nieuwbouw

Bouw Advies van de Steuijt is een bouwkundig adviesbureau dat verschillende werkzaamheden uitvoert. BAS kan bedrijven voorzien van een bouwkundige rapportage, kosten berekenen voor het onderhoud van een huis, en schouwrapportages opstellen die het effect van een sloop, bemaling (grondwateronttrekking) of bouw op de omgeving weergeven.

Zeker weten dat alles tijdens het bouwen van de woning is goed gegaan? Vraag een inspectie aan die onafhankelijk wordt uitgevoerd.

OFFERTE AANVRAGEN

Ook voor bouwkundig advies ter bouwbegeleiding

BAS kan ook bouwbegeleiding bieden aan opdrachtgevers of aannemers om te checken of alle werkzaamheden – inclusief meerwerk en minderwerk – op de juiste manier worden uitgevoerd. Dit kan plaatsvinden tijdens de voorschouw en/of de oplevering. Ook voeren wij voor een erg aantrekkelijke prijs een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor u uit!

Bouwkundig adviesbureau Bouw Advies van der Steuijt

Kiest u voor ons? Dat is een goede keuze. Bij ons geniet u namelijk van de volgende voordelen:

 • – Meer dan 30 jaar ervaring in het vak
 • – Binnen 24 uur een onafhankelijk opgesteld rapport
 • – Ook rapportages in het Engels
 • – Snelle planning en uitvoering van de keuringen
image-2

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wilt u zeker zijn van de staat van het huis dat u koopt of verkoopt? Laat bouwkundig adviesbureau Bouw Advies van der Steuijt uw bouwkundig rapport verzorgen. Dan weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Zo krijgt u met de keuringen inzicht in de directe kosten en de kosten op langere termijn.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie. Of vraag een offerte aan! Deze is uiteraard geheel vrijblijvend. U kunt Michel van der Steuijt bereiken op 06 450 22 536 of door het contactformulier in te vullen. Neem gerust contact op als u interesse heeft of nog vragen heeft. Hij staat u graag te woord over wat er mogelijk is voor u.

OFFERTE AANVRAGEN

Veelgestelde vragen

Wat doet een bouwkundig adviesbureau?

Een bouwkundig adviesbureau voert een onafhankelijke inspectie uit naar de bouwkundige staat van een woning of pand. Deze inspectie wordt in een rapportage vastgelegd. Het rapport kan ter ondersteuning dienen tijdens het kopen of verkopen van de woning. Ook geeft het inzicht in de kwaliteit daarvan en toont het aan welke delen onderhoud behoeven. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte .

Waar heb ik een bouwkundige keuring voor nodig?

Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen kan de bouwkundige keuring voor ondersteuning van de kwaliteit daarvan zorgen. Ook geeft het aan welke delen onderhoud behoeven. Daarmee kan het rapport gebruikt worden voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Ook kan met de keuring de energielabel van een pand bepaald worden of inspecties van vochtproblemen, vloeren en daken onderzocht worden. Advies nodig? Vraag dan een offerte aan.

Waar kan ik een bouwkundig adviesbureau voor inschakelen?

Als bouwkundig adviesbureau biedt Bouw Advies van der Steuijt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor begeleiding tijdens het bouwen, controle van werkzaamheden, bemiddeling, de keuring van panden of huizen en de calculatie van kosten. Met onze adviezen weet ik meer over de bouwkundige staat van een pand of woning. Vraag gerust een offerte aan voor een kostenindicatie van onze dienstverlening.

Wat zijn de voordelen van bouwkundig advies?

Een bouwkundig adviesbureau stelt een rapportage op naar aanleiding van een keuring van een woning of pand. Dit rapport kan gebruikt worden bij de aankoop of verkoop van een woning of ter inspectie voor herstel of onderhoud. Het rapport kan als nulmeting gebruikt worden of voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Meer weten of een offerte ontvangen? Vraag het ons gerust.

Call Now Button