• De expert mét 30 jaar ervaring
  • Binnen 24 uur een rapportage
  • Ook Engelse rapportages
  • Snelle planning en uitvoering

Bouwkundig adviesbureau

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bouwkundig adviesbureau die voor u een onafhankelijke bouwkundige keuring uitvoert? Bent u bijvoorbeeld bezig met de aankoop of verkoop van een bedrijfspand, huis of appartement? Dan bent u bij bouwadvies van der Stuijt aan het juiste adres. Bouw Advies van der Stuijt is een bouwkundig adviesbureau met ruim 30 jaar ervaring in de markt op het gebied van onderhoud en renovatie, begeleiding van bouwprocessen samen met een netwerk van adviseurs.

Een bouwinspecteur geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning en voorkomt dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. Ook geeft het bouwkundig rapport inzicht in achterstallig onderhoud van gevels, schilderwerk en daken. BAS laat u echt inzien waar u bouwkundig en bouwtechnisch mee te maken heeft.

Onze diensten

Bouw Advies van de Stuijt is een bedrijf dat verschillende werkzaamheden uitvoert. BAS kan bedrijven voorzien van een bouwkundige rapportage, kosten berekenen voor het onderhoud van een pand, en schouwrapportages opstellen die het effect van een sloop, bemaling (grondwateronttrekking) of bouw op de omgeving weergeven. BAS kan ook ondersteuning bieden aan opdrachtgevers of aannemers om te checken of alle werkzaamheden – inclusief meerwerk en minderwerk – op de juiste manier worden uitgevoerd. Dit kan plaatsvinden tijdens de voorschouw en/of de oplevering. Ook voeren wij voor een erg aantrekkelijke prijs een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) uit!

BAS vult zijn rol als bouwinspecteur op verschillende wijzen en op meerdere vlakken in. Een bouwkundige rapportage voor een bouwbesluit bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Begeleiding
  • Controle
  • Bemiddeling
  • Keuring
  • Calculatie

Neem gerust vrijblijvend contact op!

Wilt u zeker zijn van de staat van het object dat u koopt of verkoopt? Laat bouwkundig adviesbureau BAvdS uw bouwkundig rapport verzorgen. U kunt Michel van der Stuijt bereiken op 06-450 22 536 of via het contactformulier benaderen. Neem gerust contact op als u interesse heeft of nog met vragen zit!

Contact

Stel gemakkelijk en snel uw vraag

Contactgegevens

Bouw advies v.d. Steuijt
Delft, Zuid-Holland
Tel: 06-45022536
E-mail: info@bavds.nl
linkedin bas

Vraag offerte aan