• De expert mét 30 jaar ervaring
 • Binnen 24 uur een rapportage
 • Snelle planning en uitvoering

Bouwkundig adviesbureau

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bouwkundig adviesbureau dat voor u een onafhankelijke bouwkundige keuring uitvoert? Bent u bijvoorbeeld bezig met de aankoop of verkoop van een bedrijfspand, huis of appartement? Dan bent u bij Bouw Advies van der Steuijt aan het juiste adres. Bij de koop of verkoop komt immers veel om de hoek kijken. Bouw Advies van der Steuijt is een bouwkundig adviesbureau met ruim 30 jaar ervaring in de markt op het gebied van onderhoud en renovatie en begeleiding van bouwprocessen samen met een netwerk van adviseurs. Bouw Advies van der Steuijt is uw specialist in onderhoud, renovatie en nieuwbouw. De deskundige medewerkers zijn u graag van dienst van A tot Z.

Schakel vandaag nog de deskundige hulp in van BAS. Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neem gerust contact op. De medewerkers staan u graag te woord.

Het belang van het werk van een bouwkundig adviesbureau

Maar wat doet een bouwinspecteur eigenlijk? En waarom is het van groot belang om een deskundig en professioneel bouwkundig adviesbureau in te schakelen? Een bouwinspecteur geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning en voorkomt dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. Ook geeft het bouwkundig rapport inzicht in achterstallig onderhoud van gevels, schilderwerk en daken. BAS laat u echt inzien waar u bouwkundig en bouwtechnisch mee te maken heeft. U kunt dit rapport gebruiken om de kwaliteit van het object aan te tonen én eventuele onzekerheden bij de kopers weg te nemen. Wij zijn u van dienst met:

 • Begeleiding
 • Controle
 • Bemiddeling
 • Keuring
 • Calculatie

Of u nu koper of verkoper van een pand bent, door onze bouwinspectie staat u altijd sterker in uw voordeel

Een bouwkundige rapport van BAS

Bouw Advies van der Steuijt maakt graag een bouwkundig rapport voor u. Allereerst vindt er een bouwkundige keuring plaats. Binnen 48 uur na de bouwkundige keuring ontvangt u het definitieve bouwkundige rapport. Aan de hand van dit rapport krijgt u een inzicht in de staat van de woning of het bedrijfspand. In dit rapport treft u ook een kostenraming aan van de kosten die u direct moet maken en de kosten die u binnen 1 tot 5 jaar kunt verwachten. U krijgt al een bouwkundige keuring voor een bedrag vanaf €299-,. In dit rapport vindt u:

 • Samenvatting van de kostenraming
 • Overzicht van de beoordeling van bouwdelen
 • Bijlage NHG

Bouw Advies van der Steuijt is een bouwkundig adviesbureau met ruim 30 jaar ervaring in de markt op het gebied van onderhoud en renovatie, begeleiding van bouwprocessen samen met een netwerk van adviseurs.

Dé specialist in onderhoud, renovatie, nieuwbouw

Bouw Advies van de Steuijt is een bouwkundig adviesbureau dat verschillende werkzaamheden uitvoert. BAS kan bedrijven voorzien van een bouwkundige rapportage, kosten berekenen voor het onderhoud van een pand, en schouwrapportages opstellen die het effect van een sloop, bemaling (grondwateronttrekking) of bouw op de omgeving weergeven. BAS kan ook ondersteuning bieden aan opdrachtgevers of aannemers om te checken of alle werkzaamheden – inclusief meerwerk en minderwerk – op de juiste manier worden uitgevoerd. Dit kan plaatsvinden tijdens de voorschouw en/of de oplevering. Ook voeren wij voor een erg aantrekkelijke prijs een Meerjarenonderhoudsplan
(MJOP) voor u uit! Kiest u voor ons? Dat is een goede keuze? Bij ons geniet u namelijk van de volgende voordelen:

 • Meer dan 30 jaar ervaring in het vak
 • Binnen 24 uur een rapportage
 • Ook rapportages in het Engels
 • Snelle planning en uitvoering

Schakel Bouw Advies van der Steuijt

Wilt u zeker zijn van de staat van het object dat u koopt of verkoopt? Laat bouwkundig adviesbureau Bouw Advies van der Steuijt uw bouwkundig rapport verzorgen. Dan weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Zo krijgt u inzicht in de directe kosten en de kosten op langere termijn. Neem vandaag nog contact op om de deskundige hulp van de medewerkers in te schakelen. Of vraag een vrijblijvende offerte aan! U kunt Michel van der Steuijt bereiken op 06-450 22 536 of door het contactformulier
in te vullen. Neem gerust contact op als u interesse heeft of nog vragen heeft. Hij staat u graag te woord over wat er mogelijk is voor u.

Contact

Stel gemakkelijk en snel uw vraag

Contactgegevens

Bouw advies v.d. Steuijt
Delft, Zuid-Holland
Tel: 06-45022536
E-mail: info@bavds.nl
linkedin bas

Vraag offerte aan
Call Now Button