• De expert mét 30 jaar ervaring
  • Binnen 24 uur een rapportage
  • Snelle planning en uitvoering

Wij zijn er voor uw bouwkundige keuring in Rotterdam!

Vanaf € 299,-

 

Vraag offerte aan

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde adviseur voor een onafhankelijke bouwkundige keuring in Rotterdam? Dan staan wij van Bouw Advies van der Steuijt (BAS) graag voor u klaar. Met onze bouwtechnische keuring krijgt u een onafhankelijke en visuele keuring van bijvoorbeeld een bestaande woning. Als koper maar ook als verkoper krijgt u een beeld van de bouwkundige staat van een pand. Tevens geeft dit rapport u een inzage in de kosten wanneer het pand eventueel in betere staat gebracht dient te worden.

Bouwtechnische keuring in Rotterdam voor verkopers en kopers

Bent u bezig met de aankoop- of verkoop van een bedrijfspand? Wellicht wel van een huis of een appartement. Wij voeren graag een bouwkundige en/of bouwtechnische keuring in Rotterdam uit. Met deze keuring voorkomt u voor verrassingen te staan! Het geeft onder meer inzicht in eventueel achterstallig onderhoud van externe gevels, schilderwerk en daken. Maar ook voor binnenshuis krijgt u inzicht in de staat van installaties en sanitair en van kruipruimtes tot aan plafonds!

BAS voorziet u van een bouwkundige keuring die is uitgewerkt in een gedetailleerd rapport inclusief foto’s. U krijgt precies inzicht in wat u koopt én verkoopt. Dit kan wellicht de onderhandelingspositie richting de (ver)koop versterken. Wij zijn uw Bouwkundig expert in Rotterdam!

Onze diensten voor de bouwkundige keuring in Rotterdam

BAS kan u helpen met vele diverse diensten rondom een bouwkundige keuring in Rotterdam. Bent u bijvoorbeeld van een bedrijf? Wij geven u graag een gedetailleerde, bouwkundige rapportage inclusief foto’s. Ook kunnen we een schouwrapportage opstellen die het effect van een sloop weergeeft. Hiermee voorkomt u voor vervelende en onverwachte verrassingen te staan. U kunt geen betere voorbereiding treffen.

Meerjaren Onderhoudsplan in Rotterdam

Wilt u een Meerjaren Onderhouds Planning van ons ontvangen voor bijvoorbeeld een flatgebouw? Wij maken dit graag voor bijvoorbeeld de komende 10, 15 of 20 jaar! Maar ook wanneer u een aannemer bent bieden wij u graag ondersteuning. Zo controleren wij of alle werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd. Dit is inclusief meerwerk en minderwerk.

Als adviseur geven wij u altijd bouwkundig advies in Rotterdam van hoge kwaliteit. Dit doen wij bijvoorbeeld als begeleidende rol. Wij begeleiden particulieren en VvE’s bij het plannen en uitvoeren van achterstallig onderhoud. U krijgt van ons een visuele inspectie met calculatie en een Meerjaren Onderhouds Planning, deze is voorzien van een uitgebreide bouwkundig rapport in Rotterdam inclusief foto’s.

Bouwkundig adviesbureau in Rotterdam

Naast begeleiding zijn wij ook inzetbaar als controleur. Wij controleren bij de oplevering van nieuwbouw- en renovatieprojecten de uitgevoerde werkzaamheden. Dit doen wij op basis van een lijst met aandachtspunten. Dit proces verbaal fungeert als het uitgangspunt voor eventuele herstel- en/of vervangingswerkzaamheden die een aannemer in de toekomst moet uitvoeren. Tot slot zijn wij inzetbaar als bemiddelaar. Bijvoorbeeld tussen een particulier en een makelaar. Maar ook tussen beleggers en aannemers.

Bent u particulier? Dan helpen wij u bij het kiezen van de juiste aannemer. Tevens controleren én beoordelen wij het meer- en minderwerk die wordt geleverd. Wij houden nauwkeurig in de gaten of de aannemer wel aan de gestelde normen voldoet. Maar ook voor de keuring van woningen voor banken, verzekeringskantoren en makelaarskantoren helpen wij u graag. Dit doen wij ten behoeve van de Nationale Hypotheek Garantie en bij de aankoop- en verkoop van vastgoed; zowel voor particulieren als voor commercieel gebruik. Tot slot calculeren wij onderhoud aan woningen, objecten en percelen voor aannemers ten behoeve van offertes. Als bouwkundig expert in Rotterdam helpen wij u van A tot Z!

Het voordeel van ons bouwkundige keuring als verkoper

Bent u nieuwsgierig naar wat precies het voordeel is van een bouwkundige keuring in Rotterdam als verkoper? Wij vertellen het u graag! U kunt ons bouwkundige rapport in Rotterdam gebruiken om de kwaliteit van het pand aan te tonen. Dit neemt eventuele onzekerheid bij kopers weg. Uw pand kan zo misschien wel sneller verkocht worden! Als verkoper heeft u ook een wettelijke meldingsplicht. Met ons rapport voldoet u voor een groot deel aan deze plicht. Dit voorkomt problemen!

Het voordeel van een bouwkundige keuring in Rotterdam als koper

Bent u (potentieel) koper? Dan kunt u het bouwkundig rapport gebruiken om kosten in te schatten. Dit inzicht in directe en toekomstige kosten kunt u gebruiken als sterk onderhandelingspunt richting de verkoper. U heeft een beeld van wat er eventueel mis is aan het pand en wat de extra kosten kunnen zijn. U kunt zo vooraf uw huiswerk doen. Dit kan gunstig uitpakken voor de koop van uw toekomstige pand! Tevens geven wij u ook graag bouwkundig advies in Rotterdam

Wij helpen u aan een bouwkundige keuring!

Of u nu koper, verkoper, aannemer of van een bedrijf bent: wij helpen u graag aan een bouwkundige keuring in Rotterdam! Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. U kunt ook gelijk contact opnemen met Michel van der Steuijt door te bellen naar 06 – 450 22 536.

Contact

Stel gemakkelijk en snel uw vraag

ContactgegevensBouw advies van der Stueijt

– De expert mét 30 jaar ervaring
– Binnen 24 uur rapportage
– Snelle planning en uitvoering


Vraag offerte aan
Call Now Button