• De expert mét 30 jaar ervaring
  • Binnen 24 uur een rapportage
  • Snelle planning en uitvoering

Een bouwkundig rapport in Rotterdam laten opstellen?

Vanaf € 299,-

 

Vraag offerte aan

Wilt u een bouwkundig rapport in omgeving Rotterdam laten maken? Maak dan kennis met Bouw Advies van der Steuijt, hét bouwkundige adviesbureau van Rotterdam en omstreken. Een bouwkundige keuring biedt u een onafhankelijke en visuele keuring van een gebouw. Dit is voordelig voor de verkoop van het pand, maar brengt ook voordelen voor de koper met zich mee. Met een bouwkundig rapport in Rotterdam verkrijgt u namelijk meer inzicht in de staat van doen van een pand. Ook verschaft het rapport informatie over eventuele kosten die gemaakt zullen moeten worden ten behoeve van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Bouw Advies van der Steuijt is u graag van dienst middels bouwkundig advies te Rotterdam. Zo voorkomt u verrassingen omtrent de bouwkundige toestand van een gebouw. Misschien was u helemaal niet op de hoogte dat uw gevel of dak dringend onderhoud behoeven, of was u niet bekend met gebreken in sanitaire voorzieningen of bepaalde installaties. Een bouwkundig rapport te Rotterdam ziet op zowel de buiten- als binnenkant van een pand en is dus zeer compleet te noemen. Meer informatie nodig? Dan kunt u vrijblijvend naar 06-45022536 bellen om verder te informeren.

Waarom kiezen voor Bouw Advies van der Steuijt?

Een bouwkundig rapport in Rotterdam laten opstellen door Bouw Advies van der Steuijt levert u allerlei voordelen op, zoals:

  • De expert mét 30 jaar ervaring
  • Binnen 24 uur een rapportage
  • Ook Engelse rapportages
  • Snelle planning en uitvoering
  • Een bouwtechnische keuring in Rotterdam al vanaf €299,-

Wat kan Bouw Advies van der Steuijt voor u betekenen?

Bouw Advies van der Steuijt is een bouwkundig adviesbureau uit Delft dat een diversiteit aan diensten inleveren. Onze voornaamste dienstverlening is het opstellen van een bouwkundig rapport in Rotterdam en omgeving. Dat rapport is een gedetailleerd rapport, inclusief foto’s. Ook verzorgen we Meerjaren Onderhoudsplannen, welke zien op het onderhoud van een pand voor de toekomst (voor bijvoorbeeld de komende 15 jaar).

Daarnaast zijn we ook werkzaam als controleur bij nieuwbouwprojecten en renovatiewerkzaamheden. Wij houden dan toezicht op het in orde zijn van de uitgevoerde werkzaamheden. Verder stellen we schouwrapportages op, die inzicht verschaffen in de huidige kwaliteitsstatus van een gebouw, en ontzorgen we VvE’s met het technisch beheer van hun complex.

De voordelen van een bouwkundig rapport te Rotterdam

Een bouwkundig rapport in Rotterdam laten maken levert niet alleen een verkoper van een gebouw allerlei voordelen op. Dat geldt net zo goed voor de koper daarvan. Een verkoper die een dergelijk rapport in handen heeft kan aan kopers aantonen wat de kwaliteit en staat van doen van zijn pand is. Dat kan onzekerheden bij de koper wegnemen. Ook kunt u voor een groot gedeelte voldoen aan uw wettelijke meldingsplicht met het rapport.

Aan de andere kant verstevigt het rapport de onderhandelingspositie van de koper tegenover de verkoper. De eventuele extra kosten die gemaakt moeten worden voor onderhoud of reparatie van een pand zijn immers beter bekend.

Ja, ik wil een bouwkundig rapport in Rotterdam!

Wilt u Bouw Advies van der Steuijt inschakelen voor een bouwkundig rapport in omgeving Rotterdam, of bent u benieuwd naar de kosten van een bouwkundige keuring? Voor meer informatie of een offerte kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan per telefoon via 06-45022536 of door middel van het online contactformulier. Wij komen graag met u in contact om u meer te vertellen over de mogelijkheden.

Contact

Stel gemakkelijk en snel uw vraag

ContactgegevensBouw advies van der Stueijt

– De expert mét 30 jaar ervaring
– Binnen 24 uur rapportage
– Snelle planning en uitvoering


Vraag offerte aan
Call Now Button