• De expert mét 30 jaar ervaring
  • Binnen 24 uur een rapportage
  • Snelle planning en uitvoering

Wilt u een bouwkundig rapport in Den Haag laten maken?

Vanaf € 299,-

 

Vraag offerte aan

Bent u van plan om een woning of pand te kopen of verkopen? Zoekt u daarom een bouwkundig inspecteur dat een bouwkundig rapport in Den Haag voor u kan opstellen? Zoek dan niet verder en schakel Bouw Advies van der Steuijt in! Wij zijn namelijk dé bouwkundig inspecteur van Den Haag en omstreken. Als u een bouwkundig rapport in Den Haag laat maken ontvangt u een gedetailleerde rapportage met daarin een onafhankelijke en visuele keuring van het gekeurde pand. Een dergelijke rapportage brengt zowel voordelen voor verkopers als kopers met zich mee. Het is dan namelijk bekend in welke staat van doen een gebouw zich vanuit bouwtechnisch oogpunt verkeert, wat ook een beeld geeft van de te maken onderhoudskosten. Tijdens de bouwtechnische keuring wordt gekeken naar zowel de binnenkant als buitenkant van het pand. Aspecten als de buitengevel, de dakwerken, maar ook sanitaire voorzieningen worden allemaal onderzocht. Dat zorgt voor een zeer compleet bouwkundig advies in Den Haag. Bouw Advies van der Steuijt is hét bouwkundig expertisebureau in omgeving Den Haag. Wij zijn u graag van dienst. Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen kunt u vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 06-45022536.

De voordelen van Bouw Advies van der Steuijt

Als bouwkundig inspecteur in Den Haag beschikt Bouw Advies van der Steuijt over veel ervaring. Door ons de bouwkundige keuring te laten verrichten geniet u van allerlei voordelen:

  • De expert mét 30 jaar ervaring
  • Binnen 24 uur een rapportage
  • Ook Engelse rapportages
  • Snelle planning en uitvoering
  • Een bouwtechnische keuring al vanaf €299,-

Over onze dienstverlening

Bouw Advies van der Steuijt is een bouwkundig expertisebureau in Den Haag dat allerlei bouwtechnische diensten levert. Onze bedrijfsvoering bestaat hoofdzakelijk uit het maken van een bouwkundig rapport in omgeving Den Haag. Het betreft een gedetailleerd rapport, inclusief visuele ondersteuning. Daarnaast stellen we ook Meerjaren Onderhoudsplannen op, waarmee u een plan voor het onderhoud van uw pand heeft voor de komende 10 tot 20 jaar.

Onze onderneming werkt daarnaast als controleur in de nieuwbouw en bij renovatieprojecten, waarbij we uitgevoerde werkzaamheden controleren. Ook maken we schouwrapportages, welke inzicht verschaffen in de kwaliteitsstatus van een pand. Tot slot ontzorgen we VvE’s bij het technisch beheer van hun complex.

Waarom een bouwkundig rapport in Den Haag laten maken?

Met een bouwkundig rapport in Den Haag of omgeving bent u als verkoper van een pand goed op de hoogte wat de huidige staat van doen van dat pand is. Als u dit aan een mogelijke koper kunt laten zien, kunt u onzekerheden bij die koper wegnemen. Dat kan het makkelijker maken het pand te verkopen. Daarnaast kan het rapport gebruikt worden om voor het grootste gedeelte aan uw wettelijke meldingsplicht te voldoen.

Als koper kunt u met een bouwtechnische rapportage makkelijker onderhandelen over de prijs. U beschikt immers over kennis van de staat van doen, en dus ook over mogelijke kosten die u nog moet maken om bepaalde zaken te laten repareren.

Ja, ik wil een bouwkundig rapport in omgeving Den Haag!

Heeft u vragen of opmerkingen over het laten maken van een bouwkundig rapport in Den Haag? Of wilt u een offerte ontvangen voor een idnruk van de bouwkundige keuring kosten? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op 06-45022536 of een bericht sturen door middel van het contactformulier op onze website.

Contact

Stel gemakkelijk en snel uw vraag

ContactgegevensBouw advies van der Stueijt

– De expert mét 30 jaar ervaring
– Binnen 24 uur rapportage
– Snelle planning en uitvoering


Vraag offerte aan
Call Now Button